Νόστιμη εξέλιξη στο σκάνδαλο CS2-AMD – ShiftDelete.Net

Νόστιμη εξέλιξη στο σκάνδαλο CS2-AMD – ShiftDelete.Net

22 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Η Valve έκανε μια σημαντική δήλωση μετά την προειδοποίηση απαγόρευσης VAC για παίκτες CS2 που έχουν ενεργοποιήσει τη δυνατότητα Anti-Lag+ της AMD. Αυτή η προειδοποίηση κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το μήνα και προειδοποίησε τους παίκτες που χρησιμοποιούν GPU της AMD για τις πιθανές συνέπειες της λειτουργίας Anti-Lag+.

Σύμφωνα με τη Valve, η δυνατότητα της AMD, η οποία λειτουργεί «χαλάζοντας τις λειτουργίες των DLL του κινητήρα», ενέχει κίνδυνο για τους παίκτες CS2

Για την επίλυση αυτού του ζητήματος, η Valve έχει εφαρμόσει ένα μέτρο που ονομάζεται “Έλεγχος εκκίνησης για μη συμβατά προγράμματα οδήγησης γραφικών AMD”. Οι παίκτες που επηρεάζονται μπορούν να αναμένουν ότι οι αποκλεισμοί τους θα αρθούν σύντομα.

cs2

Η ενημέρωση διορθώνει επίσης ένα σφάλμα στο Windows 11 Auto HDR που προκάλεσε περιστασιακά εξαφάνιση των εφέ καπνού. Επιπλέον, διάφορες διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις βελτιώνουν την εμπειρία παιχνιδιού.

Ωστόσο, οι αποκλεισμένοι παίκτες και όσοι έπαιξαν μαζί τους στο παρελθόν έχουν ανησυχίες. Αυτοί οι άνθρωποι φοβούνται ότι η φήμη τους θα αμαυρωθεί από τη συναναστροφή με απατεώνες. Η Valve δεν έχει ακόμη αντιμετωπίσει αυτές τις ανησυχίες και δεν έχει ανακοινώσει σχέδια για αποζημίωση των επηρεαζόμενων παικτών.

Η συζήτηση ανάβει: Το CS2 χωρίζει τους παίκτες στα δύο!

Η συζήτηση ανάβει: Το CS2 χωρίζει τους παίκτες στα δύο!

Οι παίκτες χωρίστηκαν στη μέση για το Counter-Strike 2. Ένα σημαντικό μέρος των θαυμαστών του FPS έκαναν αρνητικά σχόλια για το CS2. Ιδού οι λόγοι…

Το CS2, η remastered έκδοση του εξαιρετικά δημοφιλούς τακτικού παιχνιδιού FPS CS:GO, κυκλοφόρησε στα τέλη Σεπτεμβρίου. Πιθανότατα θα παρέχονται περαιτέρω ενημερώσεις και πληροφορίες καθώς εξελίσσεται η κατάσταση, οπότε μείνετε συντονισμένοι. Οι παίκτες και οι λάτρεις θα περιμένουν με ανυπομονησία την απάντηση της Valve για τις ευρύτερες επιπτώσεις του ζητήματος Anti-Lag+.

Τι σκέφτεσαι? Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στα σχόλια.