Ξεκινά επίσημα η περίοδος εγγραφής διαφημίσεων Twitter (X)!

Ξεκινά επίσημα η περίοδος εγγραφής διαφημίσεων Twitter (X)!

20 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

από το Twitter (νέο όνομα επί πληρωμή Έχει ήδη συζητηθεί ότι αυτό θα συμβεί ή τουλάχιστον ότι θα εισαχθεί ένα νέο σύστημα συνδρομής. Ωστόσο, δεν είχαμε ακριβείς πληροφορίες. Έτσι Έλον Μασκ, Ο Χ έκανε δήλωση για το θέμα στην ανάρτηση που μοιράστηκε σήμερα το πρωί. Πώς θα μοιάζει λοιπόν το σύστημα συνδρομής διαφημίσεων Twitter (X);

Τι είπε ο Μασκ για την εγγραφή σας στις διαφημίσεις X;

Ο Έλον Μασκ δήλωσε σήμερα ότι η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X, παλαιότερα γνωστή ως Twitter, θα κυκλοφορήσει σύντομα δύο νέες βαθμίδες συνδρομής premium. Σε ένα άρθρο στο X, ο Μασκ είπε: «Ένα είναι φθηνότερο με όλες τις δυνατότητες, αλλά με διαφημίσεις. Το άλλο είναι πιο ακριβό, αλλά δεν υπάρχει διαφήμιση. »

Ο Μασκ, ο οποίος ανέλαβε την πλατφόρμα τον Οκτώβριο του 2022, προσπαθεί να αυξήσει τα έσοδα χρεώνοντας χρήστες και προσελκύοντας διαφημιστές που σταμάτησαν να αγοράζουν διαφημίσεις μετά την απόλυση υπαλλήλων και τη διάλυση των ομάδων εποπτείας περιεχομένου. Ο Μασκ αναγνώρισε ότι η πλατφόρμα παρουσίαζε πτώση στα έσοδα και κατηγόρησε τους ακτιβιστές ότι ασκούσαν πίεση στους διαφημιστές.

Αν και δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα προγράμματα συνδρομής της, μια δοκιμή που διεξήχθη από την X νωρίτερα αυτή την εβδομάδα πρότεινε αρκετούς περιορισμούς για χρήστες που δεν θέλουν να πληρώσουν για την υπηρεσία. Η X άρχισε να χρεώνει 1 $ σε νέους χρήστες στη Νέα Ζηλανδία και τις Φιλιππίνες για πρόσβαση στην πλατφόρμα σε δοκιμαστική βάση.

Το Threads είναι αποφασισμένο να σκοτώσει το X (Twitter): Η δυνατότητα Premium διατίθεται δωρεάν!

Το Threads είναι αποφασισμένο να σκοτώσει το X (Twitter): Η δυνατότητα Premium διατίθεται δωρεάν!

Ο τεχνολογικός γίγαντας Meta έκανε δωρεάν τη δυνατότητα επί πληρωμή του X (Twitter) με μια νέα ενημέρωση που κυκλοφόρησε για το Threads.

Ο ιστότοπος της εταιρείας αναφέρει ότι οι νέοι χρήστες που επιλέγουν να εγγραφούν θα μπορούν να εκτελούν λειτουργίες «μόνο για ανάγνωση», όπως ανάγνωση άρθρων, παρακολούθηση βίντεο και παρακολούθηση λογαριασμών χωρίς να πληρώσουν χρήματα. Η κίνηση του Μασκ πιστεύεται ότι στοχεύει στον τερματισμό των λογαριασμών bot στην πλατφόρμα.

Για να δημιουργήσει έσοδα, ο Μασκ άρχισε να χρεώνει 8 δολάρια το μήνα για τη συνδρομητική του υπηρεσία Blue tick και πρόσφερε εκπτώσεις σε επιχειρήσεις για διαφημίσεις στην πλατφόρμα. Ωστόσο, οι διαφημιστές δεν ήθελαν οι διαφημίσεις τους να εμφανίζονται δίπλα σε ακατάλληλο περιεχόμενο, με την εταιρεία να δέχεται κριτική για τη χαλαρή μετριοπάθεια του περιεχομένου της.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.