Ξεχάστε όλα όσα γνωρίζετε: αποδεικνύεται ότι ο λόγος που εξαφανίστηκαν οι δεινόσαυροι ήταν διαφορετικός!

Ξεχάστε όλα όσα γνωρίζετε: αποδεικνύεται ότι ο λόγος που εξαφανίστηκαν οι δεινόσαυροι ήταν διαφορετικός!

2 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Αυτό που είναι γνωστό εδώ και χρόνια για τους δεινόσαυρους έχει γίνει σκουπίδι με τις τελευταίες πληροφορίες. Ως αποτέλεσμα της έρευνάς τους, μια βελγική ομάδα εξάλειψε τη διατριβή που ήταν από καιρό αποδεκτή. Σύμφωνα με ερευνητές, όταν ένας αστεροειδής χτύπησε τη Γη, ολόκληρο το οικοσύστημα κατέρρευσε και κατέστρεψε το είδος των δεινοσαύρων. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες!

Αποδεικνύεται ότι η αιτία της εξαφάνισης των δεινοσαύρων ήταν ένα σύννεφο σκόνης!

Από ότι γνωρίζουμε, οι δεινόσαυροι ζούσαν περίπου 165 εκατομμύρια χρόνια Βασίλεψε στη Γη. Ωστόσο Chicxulub δεινόσαυροι αφού ο κρατήρας του χτύπησε τη Γη. 75 τοις εκατό έφυγε. Ωστόσο, η διάμετρος του κρατήρα 11 έως 81 χιλιόμετρα Πληροφορίες σχετικά έχουν προκύψει. Η πρόσκρουση του εν λόγω κρατήρα προκάλεσε επίσης τσουνάμι που ονομάζονται μέγα-τσουνάμι.

Ξεχάστε όλα όσα γνωρίζετε: αποδεικνύεται ότι ο λόγος που εξαφανίστηκαν οι δεινόσαυροι ήταν διαφορετικός!

Όλες αυτές οι πληροφορίες εμφανίστηκαν διαφορετικά ως αποτέλεσμα της αναζήτησης. Οι ερευνητές λένε ότι ούτε η πρόσκρουση ούτε το τσουνάμι σκότωσαν τους δεινόσαυρους. στο Βασιλικό Αστεροσκοπείο του Βελγίου Μια ομάδα είπε ότι ο λόγος για την εξαφάνιση των δεινοσαύρων δεν ήταν πρόσκρουση μετεωρίτη.

Θα μπορούσε ο κινέζικος μόσχος να είναι αληθινός;  Η κινεζική κυβέρνηση ψάχνει τον δικό της Έλον Μασκ!

Θα μπορούσε ο κινέζικος μόσχος να είναι αληθινός; Η κινεζική κυβέρνηση ψάχνει τον δικό της Έλον Μασκ!

Η κινεζική κυβέρνηση αυξάνει τις επενδύσεις του ιδιωτικού τομέα στο διάστημα. Ακολουθούν οι λεπτομέρειες για το θέμα στα νέα μας…

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, παρέμεινε στην ατμόσφαιρα έως και 15 χρόνια μετά την πρόσκρουση του μετεωρίτη. εξαιρετικά λεπτό σύννεφο σκόνης εμφανίστηκε. Αυτά τα σωματίδια σκόνης θα έχουν μέγεθος μεταξύ 0,8 και 8 μικρομέτρων. Η εν λόγω σκόνη συμβάλλει στην ψύξη της επιφάνειας της γης και αναστέλλει τη φωτοσύνθεση στον πλανήτη. κατά τη διάρκεια δύο ετών αναφέρεται ως επηρεάζοντας.

Για το λόγο αυτό, υποστηρίζεται ότι η βλάστηση έχει εξαφανιστεί τελείως. Βέλγοι ερευνητές λένε ότι σύννεφα που αποτελούνται από πυριτική σκόνη και θείο κυκλοφορούν στην ατμόσφαιρα και εμποδίζουν τις ακτίνες του ήλιου. Προκαλεί επίσης πτώση της παγκόσμιας επιφανειακής θερμοκρασίας έως και 15 βαθμούς. Για το λόγο αυτό, ο αστεροειδής σε έναν παγκόσμιο χειμώνα Αυτό πιστεύεται ότι είναι η αιτία.

Ξεχάστε όλα όσα γνωρίζετε: αποδεικνύεται ότι ο λόγος που εξαφανίστηκαν οι δεινόσαυροι ήταν διαφορετικός!

Από την άλλη πλευρά, η ποσότητα της σκόνης που περιβάλλει την ατμόσφαιρα είναι περίπου 2 χιλιάδες γιγατόνων Αυτό ισχυρίζονται. Αυτός ο αριθμός είναι περισσότερο από 11 φορές το βάρος του Έβερεστ. Η εν λόγω μελέτη δείχνει ότι παρόλο που ο αστεροειδής υπέστη βίαιη πρόσκρουση, δεν σκότωσε αμέσως τους δεινόσαυρους. Αντίθετα, δείχνει ότι οι δεινόσαυροι σιγά σιγά εξαφανίστηκαν.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για την εξαφάνιση των δεινοσαύρων; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων!