Οθόνη 2K και 16 GB RAM: OnePlus Ανοιχτό στη δοκιμή απόδοσης!

Οθόνη 2K και 16 GB RAM: OnePlus Ανοιχτό στη δοκιμή απόδοσης!

19 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Πολλές διαρροές έχουν εμφανιστεί μέχρι στιγμής για το OnePlus Open, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σήμερα. Για το λόγο αυτό, δεν υπάρχουν πολλά ερωτήματα στο μυαλό σχετικά με το τι είδους εμπειρία χρήστη θα προσφέρει το αναδιπλούμενο τηλέφωνο της κινεζικής εταιρείας. Μια αναφορά που δημοσιεύτηκε σήμερα αποκαλύπτει τα αποτελέσματα των δοκιμών απόδοσης του επερχόμενου μοντέλου. Λοιπόν, τι θα προσφέρει το OnePlus Open;

OnePlus Open στη δοκιμή απόδοσης

OnePlus ανοιχτό, CPH2551 με αριθμό μοντέλου Πάγκος Geek εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων. Το μοντέλο, του οποίου η μητρική πλακέτα έχει κωδικό «kalama», θα παραδοθεί με ένα τσιπ που αποτελείται από έναν πυρήνα στα 3,19 GHz, τέσσερις πυρήνες στα 2,80 GHz και τρεις πυρήνες στα 2,02 GHz. Αυτός ο επεξεργαστής πιθανότατα θα είναι Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2.

Σύμφωνα με τη βάση δεδομένων Geekbench, το μοντέλο OnePlus Open θα έχει 16 GB μνήμης RAM. Εκτός από αυτό, κατευθείαν από το κουτί Θα τρέχει το λειτουργικό σύστημα Android 13. Σημειώστε ότι το smartphone έλαβε 2 χιλιάδες 14 βαθμούς σε δοκιμές μονού πυρήνα και 5 χιλιάδες 463 πόντους σε δοκιμές πολλαπλών πυρήνων.

Dimensity 9300 και γρήγορη φόρτιση 120W: Η ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς Vivo X100 ξεκαθαρίστηκε!

Dimensity 9300 και γρήγορη φόρτιση 120W: Η ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς Vivo X100 ξεκαθαρίστηκε!

Έχει δοθεί ακριβής ημερομηνία για τη σειρά Vivo X100, η ​​οποία περιλαμβάνει τα νέα κορυφαία μοντέλα της Vivo. Εδώ είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας των μοντέλων X100.

Τα αναμενόμενα τεχνικά χαρακτηριστικά του πρώτου αναδιπλούμενου τηλεφώνου της εταιρείας είναι τα εξής:

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων!