Οι επίσημες αφίσες του Vivo X100 Pro έχουν κοινοποιηθεί

Οι επίσημες αφίσες του Vivo X100 Pro έχουν κοινοποιηθεί

6 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Ο νέος κορυφαίος δολοφόνος της Vivo x100 Σειρά Θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της κινεζικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Νοεμβρίου. Καθώς πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας του smartphone, παρατηρείται σημαντική αύξηση στον όγκο των πληροφοριών που αποκαλύπτονται. Μια πρόσφατη αναφορά αποκαλύπτει τη σχεδίαση του μοντέλου Pro της σειράς.

Πώς θα μοιάζει το Vivo X100 Pro;

VivoX100 Pro σχεδιασμός μοντέλου ζωΦωτογραφία του Weibo Αυτό επιβεβαιώθηκε από μηνύματα που αναρτήθηκαν από τον λογαριασμό του. Αντίστοιχα, το smartphone θα φιλοξενεί ένα μπλε κυματιστό γυάλινο πίσω πάνελ και μια κυκλική ρύθμιση τετραπλής κάμερας. Στο μπροστινό μέρος, θα μας υποδεχτεί ένα διάτρητο σχέδιο οθόνης.

Αν δούμε προηγούμενες διαρροές, το τυπικό μοντέλο της σειράς θα περιλαμβάνει το MediaTek Dimensity 9300 και το Pro θα διαθέτει Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Το Pro+ μοντέλο της σειράς, γεμάτο με premium χαρακτηριστικά, θα έρχεται με Qualcom Snapdragon 8 Gen chip 3 Αναφέρεται ότι τα μοντέλα Pro θα διαθέτουν και δυνατότητα δορυφορικής σύνδεσης.

Αυτό θα ταρακουνήσει την αγορά: το κορυφαίο Vivo X100 βρίσκεται στη δοκιμή απόδοσης!

Αυτό θα ταρακουνήσει την αγορά: το κορυφαίο Vivo X100 βρίσκεται στη δοκιμή απόδοσης!

Το πολυαναμενόμενο μοντέλο ναυαρχίδας Android της Vivo, το Vivo X100, παρουσιάστηκε στη δοκιμή αναφοράς Geekbench.

Η εμπειρία της κάμερας θα είναι αυξημένη στα μοντέλα Pro. Σύμφωνα με πρόσφατη αναφορά, το . Η κύρια κάμερα λέγεται ότι είναι μια προηγμένη έκδοση του αισθητήρα της σειράς IMX9 και μια αναβαθμισμένη παραλλαγή του IMX866. Το X100 Pro λέγεται επίσης ότι έχει μια κύρια κάμερα 1 ιντσών, έναν νέο αισθητήρα ζουμ περισκοπίου και πιθανώς έναν εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό IMX663 12 megapixel.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων!