Οι κάτοχοι iPhone 15 αντιμετωπίζουν προβλήματα φόρτισης σε οχήματα GM

Οι κάτοχοι iPhone 15 αντιμετωπίζουν προβλήματα φόρτισης σε οχήματα GM

16 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Οι κάτοχοι iPhone 15 αναφέρουν προβλήματα ασύρματης φόρτισης σε οχήματα της General Motors (GM), ιδιαίτερα στα μοντέλα Chevrolet, Cadillac και Buick. Το ζήτημα φαίνεται να προέκυψε μετά την ενημέρωση των συσκευών τους από τους χρήστες στο iOS 17.1.

Το iPhone 15s σταματά τη φόρτιση 5 ή 10 δευτερόλεπτα μετά τη σύνδεση σε ασύρματη φόρτιση σε οχήματα GM

Τα παράπονα σε διάφορες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένου του Reddit, του ιστότοπου της Apple και των φόρουμ που σχετίζονται με τη GM, υποδεικνύουν ένα σοβαρό πρόβλημα: τα iPhone συχνά σταματούν να φορτίζονται μετά από μόλις “5 έως 10 δευτερόλεπτα”.

επαναφόρτιση iphone 15

Ένας χρήστης του GM Truck Forum είπε ότι το iPhone 15 Pro Max του λειτούργησε τέλεια στο Chevy Silverado 2500 High Country του 2022 μέχρι την ενημέρωση του iOS 17.1. Μετά την ενημέρωση, η φόρτιση περιορίστηκε για μικρό χρονικό διάστημα πριν διακοπεί ξαφνικά.

Τι περίμενε και τι βρήκε: Παρήγγειλε ένα iPhone 15, αλλά…

Τι περίμενε και τι βρήκε: Παρήγγειλε ένα iPhone 15, αλλά…

Ένα άτομο που παρήγγειλε πρόσφατα ένα iPhone από τον ιστότοπο της Apple αντιμετώπισε ένα εκπληκτικό θέαμα μόλις άνοιξε το κουτί.

Παρόμοια ζητήματα έχουν αναφερθεί από ιδιοκτήτες διαφορετικών οχημάτων GM, όπως το Chevrolet Bolt EUV του 2023, το 2023 Chevy Traverse, το 2024 Buick Encore GX Avenir και το Cadillac XT6.

Οι χρήστες έχουν παρατηρήσει ότι τα iPhone χωρίς την ενημέρωση iOS 17.1 ή αυτά από προηγούμενα μοντέλα, όπως το iPhone 14 Pro Max, συνεχίζουν να φορτίζονται χωρίς προβλήματα στα οχήματα της GM. Αυτό υποδηλώνει ότι υπάρχει σχέση μεταξύ της ενημέρωσης iOS και του ζητήματος της ασύρματης φόρτισης.

Η GM έχει αναγνωρίσει το πρόβλημα και διερευνά ενεργά. Ο εκπρόσωπος της GM Stu Fowle είπε: «Είμαστε ενήμεροι για αυτό το θέμα και ερευνούμε. «Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τίποτα σε αυτό το στάδιο». είπε. Εν τω μεταξύ, η Apple δεν έχει απαντήσει ακόμη σε ερωτήσεις σχετικά με το ζήτημα.

γενικός κινητήρας iphone 15

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι αυτό το πρόβλημα ασύρματης φόρτισης στα οχήματα GM είναι διαφορετικό από ένα προηγούμενο πρόβλημα που αντιμετώπισαν οι χρήστες iPhone 15 σε BMW. Το πρόβλημα στην BMW ήταν ότι η ασύρματη φόρτιση του iPhone 15 απενεργοποίησε προσωρινά τα τσιπ NFC, επηρεάζοντας χαρακτηριστικά όπως το Apple Pay και το Digital Key της BMW.

Ενώ οι χρήστες iPhone και οι ιδιοκτήτες οχημάτων GM περιμένουν την επίλυση του ζητήματος, αυτό το περιστατικό μας δείχνει επίσης ότι είναι όλο και πιο περίπλοκο να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη συμβατότητα μεταξύ των ενημερώσεων λογισμικού που κυκλοφορούν συχνά από κατασκευαστές συσκευών και των διαφορετικών τεχνολογικών συστημάτων που είναι ενσωματωμένα σε σύγχρονα οχήματα. Τι σκέφτεσαι? Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στα σχόλια.