Οι λάτρεις του διαστήματος εδώ!  Η NASA λανσάρει την δωρεάν πλατφόρμα της

Οι λάτρεις του διαστήματος εδώ! Η NASA λανσάρει την δωρεάν πλατφόρμα της

9 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Η NASA έχει βρει νέα που θα ενθουσιάσουν τους λάτρεις του διαστήματος. Το κανάλι NASA+, που εκτοξεύτηκε πρόσφατα από την αμερικανική διαστημική υπηρεσία, ξεκίνησε να εκπέμπει τις προάλλες. Ωστόσο, το πρακτορείο κατάφερε να τραβήξει την προσοχή των λάτρεις του διαστήματος χάρη στο περιεχόμενο που προσφέρει και τη νέα του εμφάνιση. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες!

Η πλατφόρμα της NASA+ δεν θα περιέχει διαφημίσεις!

Διαστημική Υπηρεσία NASA, εμφανίστηκε με νέα που θα τραβήξουν την προσοχή όσων ενδιαφέρονται για το διάστημα. Το πρακτορείο ξεκίνησε ένα κανάλι ροής βίντεο την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου. «NASA+» Η νέα πλατφόρμα, που ονομάζεται , προσφέρει πρωτότυπες εκπομπές και ζωντανό περιεχόμενο από όλο τον κόσμο.

Αυτή η πλατφόρμα είναι ακριβώς Αποστολές, εκτοξεύσεις, έρευνα της NASA και θα δημοσιεύσει σχεδόν οτιδήποτε εργάζεται ο οργανισμός. Ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Γραφείου Επικοινωνίας των κεντρικών γραφείων της NASA Marc Etkind έκανε μια δήλωση. Στη δήλωσή του αναφέρθηκε στο σύνθημα της NASA+ και «Βάζουμε χώρο στα χέρια σας». είπε.

Η NASA ανακοίνωσε τα άσχημα νέα: δεν θα μπορούμε να δούμε τους δακτυλίους του Κρόνου για λίγο!

Η NASA ανακοίνωσε τα άσχημα νέα: δεν θα μπορούμε να δούμε τους δακτυλίους του Κρόνου για λίγο!

Η NASA έχει κάποια άσχημα νέα για τους λάτρεις του κακού ουρανού. Δυστυχώς, ο Κρόνος, το μαργαριτάρι του ηλιακού συστήματος, θα χάσει τα μοναδικά όμορφα δαχτυλίδια του.

Σημειώστε επίσης ότι το NASA+ θα είναι εντελώς δωρεάν. Ωστόσο, δεν θα υπάρχει διαφήμιση στην πλατφόρμα. Θα υπάρχει πολύ περιεχόμενο στην πλατφόρμα. Αυτά θα περιλαμβάνουν ζωντανές ροές, πληροφορίες αποστολής και βίντεο από τα παρασκήνια.

Πρόσφατα, η τηλεόραση της NASA παρουσίασε ιστορικές στιγμές, όπως τις πρώτες εικόνες από το διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb, την αποστολή Artemis Moon και την εκτόξευση του διαστημικού σκάφους SpaceX. Είναι πιθανό ότι τέτοιες εκπομπές θα είναι πλέον διαθέσιμες στη NASA+. Τα βραβευμένα με Emmy πρωτότυπα ντοκιμαντέρ της NASA, καθώς και νέες σειρές, αναμένεται επίσης να είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα τους επόμενους μήνες.

Λοιπόν, τι γνώμη έχετε για την πλατφόρμα NASA+; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων!