Οι τιμές του PlayStation Plus αυξάνονται!  – ShiftDelete.Net

Οι τιμές του PlayStation Plus αυξάνονται! – ShiftDelete.Net

30 Αυγούστου, 2023 0 By admin

sony, συνδρομητική υπηρεσία παιχνιδιών Σε τιμές PlayStation Plus ανακοίνωσε ότι θα ενημερωθεί. Διευκρινίστηκε ότι η αύξηση αυτή, που θα εφαρμοστεί παγκοσμίως, θα επηρεάσει τις 12μηνες συνδρομές. Μετά την ενημέρωση που θα επηρεάσει όλα τα επίπεδα συνδρομής Τιμές στην Τουρκία πως θα παει?

Οι τιμές 12 μηνών του PlayStation Plus θα αλλάξουν

Η Sony ανακοίνωσε ότι από τις 6 Σεπτεμβρίου θα αυξήσει τις τιμές των συνδρομών PlayStation Plus. αυξήσεις τιμών Essential, Extra και Premium Αυτό θα επηρεάσει όλα τα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένου του (Deluxe στην Τουρκία). Οι αυξήσεις θα ισχύουν για συνδρομές 12 μηνών.

Η Sony ανακοίνωσε ποιες είναι οι πωλήσεις του PlayStation 5

Το πρόγραμμα Essential, το οποίο προσφέρει πρόσβαση για πολλούς παίκτες και δωρεάν μηνιαία παιχνίδια, κοστίζει 59,99 $ για μια 12μηνη συνδρομή. για 79,99 $ θα αυξηθεί. Το Extra, το οποίο παρέχει πρόσβαση σε παιχνίδια PS4 και PS5, κοστίζει 99,99 $ ετησίως. 134,99 $ θα είναι. Το υψηλότερο πρόγραμμα είναι το Premium (ή Deluxe) στα 119,99 $ ετησίως για 159,99 $ Θα αυξηθεί.

Η τιμή εξέπληξε: εμφανίστηκαν τα ασύρματα ακουστικά PlayStation της Sony!

Η τιμή εξέπληξε: εμφανίστηκαν τα ασύρματα ακουστικά PlayStation της Sony!

Τα ασύρματα ακουστικά Sony θα διαθέτουν ήχο χαμηλής καθυστέρησης και τεχνητή νοημοσύνη που φιλτράρει τον θόρυβο του περιβάλλοντος!

Η Sony είπε ότι οι αυξήσεις των τιμών θα πραγματοποιηθούν παγκοσμίως και θα πραγματοποιηθούν στις 6 Σεπτεμβρίου. Αν και οι τιμές των ΗΠΑ έχουν ανακοινωθεί, PS Plus Türkiye Τιμή δεν είναι ενημερωμένο. Αλλά στις ΗΠΑ 33 τοις εκατό Βλέπουμε ότι έχει γίνει ενημέρωση. Αυτό δείχνει ότι η εκτίμηση τιμής στην Τουρκία για συνδρομές 12 μηνών θα είναι η εξής:

Κατηγορία Τρέχουσα τιμή (TL) Αύξηση 33% στην εκτιμώμενη τιμή (TL)
ουσιώδης 249,00 332,00
Πρόσθετος 400,00 532,00
πολυτέλεια 460,00 611,00

Δεν είναι σαφές πόσα θα συγκεντρώσει η Sony Türkiye. Ωστόσο, δεδομένης της τρέχουσας συναλλαγματικής ισοτιμίας του δολαρίου, να είστε προετοιμασμένοι για αλλαγή άνω του 33 τοις εκατό.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτό το πρόβλημα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.