Οι 6 καλύτερες εκπαιδευτικές εφαρμογές!  (2023)

Οι 6 καλύτερες εκπαιδευτικές εφαρμογές! (2023)

15 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Η σύνδεση με το Διαδίκτυο, η οποία γίνεται όλο και πιο διαδεδομένη με την ανάπτυξη της τεχνολογίας, έχει επιφέρει σημαντικές αλλαγές και στον τομέα της εκπαίδευσης. Στον ψηφιακό κόσμο, είναι πλέον δυνατή η εκπαίδευση σε πολλούς διαφορετικούς τομείς μέσω σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Σε αυτό το σημείο ξεχωρίζουν πολλές εφαρμογές. Έχουμε ετοιμάσει το περιεχόμενο των βέλτιστων διδακτικών πρακτικών για εσάς.

Οι 6 καλύτερες εκπαιδευτικές εφαρμογές!

Μάθετε μια ξένη γλώσσα – Duolingo

Οι 6 καλύτερες εκπαιδευτικές εφαρμογές!

Duolingo, Αγγλικά, Γερμανός Αυτή είναι μια σημαντική εφαρμογή εκμάθησης γλωσσών για όσους θέλουν να μάθουν τη Ρωσία. Κάνει την εκμάθηση μιας γλώσσας ευχάριστη χάρη στη διασκεδαστική του προσέγγιση και την ευέλικτη διαχείριση χρόνου. DuolingoΟ Android Ή iOS Εκτός από το smartphone σας, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σε υπολογιστή.

Οι καλύτερες εφαρμογές που πρέπει να έχει κάθε τηλέφωνο!

Οι καλύτερες εφαρμογές που πρέπει να έχει κάθε τηλέφωνο!

Σε αυτό το περιεχόμενο, έχουμε συλλέξει χρήσιμες εφαρμογές που πρέπει να έχει κάθε τηλέφωνο.

Μαθηματικά και Επιστήμη – Ακαδημία Khan

Οι 6 καλύτερες εκπαιδευτικές εφαρμογές!

Παροχή δωρεάν εκπαίδευσης σε εκατομμύρια μαθητές σε όλο τον κόσμο Ακαδημία Khan, είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα. Ιδρύθηκε από έναν Ινδό καθηγητή ονόματι Sal Khan, η πλατφόρμα διαθέτει περισσότερα από 6.500 εκπαιδευτικά βίντεο, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με τα μαθηματικά και τις επιστήμες. Σημειώστε ότι υπάρχει μια συνεργασία μεταξύ του Khan Academy και του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας για την παροχή περιεχομένου για την EBA.

QuizVOL

Οι 6 καλύτερες εκπαιδευτικές εφαρμογές!

Με έδρα την Τουρκία QuizVOLείναι μια πλατφόρμα ψηφιακής μάθησης που εξυπηρετεί σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο και χρησιμοποιείται στα πιο αναγνωρισμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα σε ορισμένες χώρες. Υποστηριζόμενη από την υποστήριξη της τεχνητής νοημοσύνης, η πλατφόρμα επιτρέπει στους δασκάλους/εκπαιδευτικούς να παρέχουν εκπαίδευση μέσω παιχνιδιών.

Εκμάθηση λογισμικού – SoloLearn

Οι 6 καλύτερες εκπαιδευτικές εφαρμογές!

Η βιομηχανία ανάπτυξης λογισμικού συνεχίζει να αναπτύσσεται με την ανάπτυξη της τεχνολογίας. Σε αυτό το πλαίσιο, ο αριθμός των ατόμων που θέλουν να μάθουν λογισμικό αυξάνεται. Το SoloLearn μπαίνει στο παιχνίδι σε αυτό το σημείο και αναδεικνύεται ως η καλύτερη εφαρμογή εκπαίδευσης λογισμικού. Τι χρειάζεστε για την ανάπτυξη Ιστού στην πλατφόρμα HTML, CSS Και JavaScript Εκτός από τη γλώσσα τους vs., C++, Ιάβα Και Πύθων Υπάρχουν μαθήματα κατάρτισης για όσους θέλουν να μάθουν δημοφιλείς γλώσσες προγραμματισμού όπως π.χ.

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης για συσκευές Android!

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης για συσκευές Android!

Έχουμε συλλέξει τις καλύτερες εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε συσκευές Android. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες και η λίστα μας…

Udemy

Το Udemy είναι μια πλατφόρμα όπου η εκπαίδευση σε πολλούς τομείς συνδυάζεται, από το λογισμικό μέχρι τη γραφιστική, από τα οικονομικά μέχρι τις επιχειρήσεις, από τη μουσική μέχρι την υγεία και τον αθλητισμό. Αναγνωρισμένα ονόματα στον κλάδο είναι διαθέσιμα ως εκπαιδευτές στην πλατφόρμα, όπου μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε χιλιάδες περιεχόμενο βίντεο επί πληρωμή και δωρεάν.

Microsoft Math Solver

Συνιστούμε στα άτομα, ειδικά σε όσους δυσκολεύονται να λύσουν μαθηματικά προβλήματα, να το χρησιμοποιήσουν. Microsoft Math Solverλύνει προβλήματα στα οποία είστε περίεργοι για τις απαντήσεις. Επιπλέον, εξηγεί βήμα προς βήμα πώς να το λύσετε χρησιμοποιώντας διαφορετικές μεθόδους.

Σε αυτό το περιεχόμενο, μιλήσαμε για τις “6 καλύτερες εκπαιδευτικές εφαρμογές”. Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.