Ο Έλον Μασκ παραβίασε τον νόμο χρησιμοποιώντας την Tesla!  Εδώ είναι αυτές οι στιγμές

Ο Έλον Μασκ παραβίασε τον νόμο χρησιμοποιώντας την Tesla! Εδώ είναι αυτές οι στιγμές

29 Αυγούστου, 2023 0 By admin

Χ (ή Twitter) Διευθύνων Σύμβουλος Έλον Μασκ πρόσφατα άνοιξε μια ζωντανή ροή στην πλατφόρμα. Στην έκθεση, η τεχνολογία αυτοοδήγησης της Tesla FSD 12 Το δοκίμασα. Αλλά στην πολιτεία της Καλιφόρνια, είναι παράνομη η χρήση τηλεφώνου κατά την οδήγηση. Θα τιμωρηθεί λοιπόν ο Musk για αυτό;

Τι συνέβη όταν ο Έλον Μασκ άνοιξε μια ζωντανή ροή ενώ χρησιμοποιούσε το Tesla

Η ζωντανή ροή, που κοινοποιήθηκε στο X και έλαβε πάνω από 10 εκατομμύρια προβολές, ξεκίνησε από τον Musk για να δοκιμάσει τη νέα δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο δισεκατομμυριούχος είχε το ένα χέρι στο τηλέφωνο και το άλλο στο τιμόνι. Αν είναι έτσι Ο νόμος της Καλιφόρνια για τη χρήση τηλεφώνου στο αυτοκίνητο παραβιάζει.

Στη δήλωση του αστυνομικού τμήματος του Πάλο Άλτο σχετικά με αυτό το θέμα, Ο Μασκ δεν θα τιμωρηθεί. Κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης κανένας αστυνομικός δεν ήταν μάρτυρας αυτής της παραβίασης εμφανίζεται ως. Κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης, αναφέρθηκε ότι οι εικόνες μπορεί να μην αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα.

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι τρομακτικά με κόστος ατυχήματος!

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι τρομακτικά με κόστος ατυχήματος!

Αν και ο αριθμός τους αυξάνεται μέρα με τη μέρα, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν βρίσκονται ακόμη σε επαρκές επίπεδο ανταλλακτικών και επισκευών.

Ερωτώμενος εάν ο Μασκ παραβίαζε το νόμο, ένας αρχηγός της αστυνομίας του πρότεινε να ξεφύγει “φτηνά”. «Αν ένας αστυνομικός είχε δει έναν οδηγό με ένα τηλέφωνο στο χέρι, θα μπορούσε να του είχε επιβάλει πρόστιμο για παράβαση του νόμου. Ωστόσο, δεν υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες σε αυτό το περιστατικό», είπε.

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής ροής του περασμένου Σαββατοκύριακου, ο Μασκ δοκίμασε την ενημέρωση FSD 12 της Tesla. Κατά καιρούς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, που κράτησε περίπου 40 λεπτά, κρατούσε το τηλέφωνο και άφηνε το τιμόνι. Κάποια στιγμή, ανέλαβε τον έλεγχο του οχήματος για να αποτρέψει το όχημα από το κόκκινο φανάρι.

Τα κοινωνικά δίκτυα διχάζονται σε αυτό το ερώτημα. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο Μασκ πρέπει να τηρείται με τα ίδια νομικά πρότυπα με άλλους οδηγούς, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι κανένας αξιωματικός δεν ήταν μάρτυρας του περιστατικού.

Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε μαζί μας τη γνώμη σας για το θέμα στην ενότητα σχολίων…