Ο αντίπαλος της Rolls-Royce HONGQI E-HS9 κυκλοφόρησε στην Τουρκία

Ο αντίπαλος της Rolls-Royce HONGQI E-HS9 κυκλοφόρησε στην Τουρκία

2 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Αυτοκίνητο Η δραστηριότητα της αγοράς συνεχίζεται με πλήρη ταχύτητα. Ειδικά με τη ραγδαία ηλεκτροδότηση του κλάδου, οι κατασκευαστές που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό εδώ και χρόνια αποχαιρετούν τα οχήματα εσωτερικής καύσης. ηλεκτρικός στους κινητήρες Άρχισαν να συγκεντρώνονται. Υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις σχετικά με αυτό το θέμα στη χώρα μας. Τελικά κινέζικα Το ανταγωνιστικό μοντέλο SUV της Rolls-Royce λανσαρίστηκε στην Τουρκία.

Το HONGQI E-HS9 επίσημα στην Τουρκία

Συμπεριλαμβανομένων των Yeniköy Motors και Aston Martin Türkiye D&D Motor Vehicles Inc., η πολυτελής μάρκα του Ομίλου Faw, ενός από τους πιο γνωστούς κινέζους κατασκευαστές αυτοκινήτων, λάνσαρε το ηλεκτρικό μοντέλο HONGQI E-HS9 στην Τουρκία. Προσφέρει μια πολυτελή εμπειρία χρήστη, από τη σχεδίαση του οχήματος έως τα χαρακτηριστικά, και λανσάρεται ως αντίπαλος της Rolls-Royce στη χώρα της.

Ομάδα FAWπαράγεται στο τμήμα πολυτελείας για αρχηγούς κρατών και ανώτερους αξιωματούχους. HONGQI E-HS9, πολυτελής ταυτότητα με τον εσωτερικό και εξωτερικό σχεδιασμό του αντανακλά και Ύψος 1.731 χλστ Και 2010 χλστ Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην κατηγορία του με το πλάτος του.

Πουλάει καλύτερα από την Tesla: Χρησιμοποιήσαμε BYD ATTO 3!  Είναι τόσο καλό όσο λένε;

Πουλάει καλύτερα από την Tesla: Χρησιμοποιήσαμε BYD ATTO 3! Είναι τόσο καλό όσο λένε;

Με την είσοδό της στην τουρκική αγορά, η BYD λάνσαρε το μοντέλο ATTO 3, το οποίο τραβάει την προσοχή με τα χαρακτηριστικά και την τιμή του. Το εξετάσαμε επίσης κατά τη διάρκεια του test drive.

HONGQI E-HS9; 245 kW Προσφέρει ισχύ 551 HP ηλεκτρικός στον κινητήρα ιδιοκτήτης. Την ίδια στιγμή 751 Nm ροπής Εκτός από τη δυνατότητα παραγωγής Επιτάχυνση 0-100 km/h σε 4,8 δευτερόλεπταΠαρουσιάζεται μπροστά στους οδηγούς. Επιπλέον, προσφέρει αυτονομία περίπου 480 km με την μπαταρία 99 kWh.

Υπάρχουν προηγμένες τεχνολογίες στο όχημα που μπορούν να αυξήσουν την οδηγική ευκολία, την άνεση και, κυρίως, την ασφάλεια. Τέλος, όταν κοιτάμε τον ιστότοπο του διανομέα οχημάτων στην Τουρκία, 8 εκατομμύρια 400 χιλιάδες TLΒλέπουμε ότι έχει τιμή .

Απευθυνόμενος στους προσκεκλημένους που ήταν παρόντες στη βραδιά, η D&D Motorlu Vehicles A.Ş. Nevzat Kaya, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου: «Μαζευτήκαμε εδώ σήμερα για να μοιραστούμε μια πραγματικά ξεχωριστή στιγμή. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να εισαγάγουμε την HONGQI, την πολυτελή μάρκα του ομίλου Faw, τον πιο εδραιωμένο κατασκευαστή αυτοκινήτων της Κίνας, στην Τουρκία. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε μαζί σας τον ενθουσιασμό της παροχής μιας μοναδικής εμπειρίας πολυτέλειας στους χρήστες στην Τουρκία με το ηλεκτρικό μοντέλο E-HS9 της μάρκας HONGQI, το οποίο είναι το επίσημο όχημα του Κινέζου Προέδρου. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στο να μας φέρουν κοντά σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά», είπε.