Ο επικεφαλής του YouTube Türkiye λυπάται για την Παλαιστίνη

Ο επικεφαλής του YouTube Türkiye λυπάται για την Παλαιστίνη

18 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Το YouTube, η μεγαλύτερη πλατφόρμα κοινής χρήσης βίντεο στον κόσμο, συγκέντρωσε σήμερα παραγωγούς περιεχομένου στο φεστιβάλ του στην Τουρκία. Στην εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν διάσημοι YouTubers, η εταιρεία μίλησε για μερικά από τα νέα της εργαλεία. Ωστόσο, ο Διευθυντής του YouTube Türkiye μίλησε επίσης για τα θλιβερά γεγονότα που συμβαίνουν στην Παλαιστίνη.

Ο επικεφαλής του YouTube Türkiye μίλησε για τα οδυνηρά γεγονότα μεταξύ Παλαιστίνης και Ισραήλ

ShiftDelete.Net ιδρυτής Χακί Αλκάνσυμμετείχε και ως παραγωγός περιεχομένου. Youtube εμφανιστεί στην εκδήλωση Timur Altop, Διευθυντής YouTube Türkiye και υπεύθυνος για την περιοχή μας Αντιπρόεδρος Πέδρο Πίνα, Παλαιστίνη Και Ισραήλ Μοιράστηκε τις σκέψεις του για τα επώδυνα γεγονότα μεταξύ τους. Το δίδυμο εξέφρασε τη λύπη του για όσα συνέβησαν μεταξύ των δύο χωρών.

Στα θλιβερά γεγονότα μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης τις τελευταίες ώρες, προστέθηκε ένα νέο. Τόσο πολύ που το Ισραήλ εξαπέλυσε επίθεση σε νοσοκομείο στη Γάζα. Περισσότεροι από 500 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά το περιστατικό, το οποίο πυροδότησε αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο. Μετά από αυτό, ο αντιπρόεδρος της Ομάδας του AK Party Özlem Zengin ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα κηρυχθεί τριήμερο εθνικό πένθος στην Τουρκία.

Η Τουρκία κήρυξε 3ήμερο εθνικό πένθος για τη Γάζα!

Η Τουρκία κήρυξε 3ήμερο εθνικό πένθος για τη Γάζα!

Τριήμερο εθνικό πένθος θα κηρύξει η Τουρκία για όσους έχασαν τη ζωή τους από την ισραηλινή επίθεση στο νοσοκομείο της Γάζας χθες το βράδυ.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.