Ο Ζούκερμπεργκ κλείνει τη σελίδα κοινής χρήσης πληροφοριών για την Παλαιστίνη

Ο Ζούκερμπεργκ κλείνει τη σελίδα κοινής χρήσης πληροφοριών για την Παλαιστίνη

14 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Οι συγκρούσεις που διαρκούν πολλά χρόνια μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης πήραν άλλη διάσταση στις αρχές Οκτωβρίου. Η άμεση απάντηση του Ισραήλ στις βίαιες επιθέσεις της Χαμάς εναντίον αμάχων έχει προκαλέσει παρόμοια αντίδραση από οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ο Mark Zuckerberg αποφάσισε να κλείσει τη σελίδα του Quds News Network, η οποία μοιράστηκε πληροφορίες για την Παλαιστίνη σε αυτό το συγκρουσιακό περιβάλλον. Η σελίδα ειδήσεων του Quds News Network στο Facebook εξυπηρετούσε μια σημαντική λειτουργία καθώς ήταν η μεγαλύτερη παλαιστινιακή σελίδα ανταλλαγής ειδήσεων.

Γιατί το Facebook αποφάσισε να κλείσει την παλαιστινιακή σελίδα ειδήσεων Quds News Network;

Ο Ζούκερμπεργκ είχε ήδη αποφασίσει να κλείσει τις φιλορωσικές σελίδες ανταλλαγής πληροφοριών μετά τη ρωσική επίθεση στην Ουκρανία. Ωστόσο, παρόλο που η Γάζα δέχτηκε επίθεση αυτή τη φορά, ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ έκλεισε μια σελίδα που μοιραζόταν παλαιστινιακές πληροφορίες.

Προς το παρόν δεν είναι σαφές εάν το Ισραήλ πίεσε το Facebook να λάβει αυτή την απόφαση. Έχει ληφθεί απόφαση να κλείσει προς το παρόν η σελίδα του Quds News Network στο Facebook. Ωστόσο, η σελίδα στο Instagram είναι ακόμα ενεργή.

Απόφαση για κλείσιμο Quds News, σελίδα ειδήσεων για την Παλαιστίνη, Zuckerberg Palestine, Zucjerberg Ισραήλ

Η εν λόγω σελίδα δημοσίευσε σημαντικά άρθρα σχετικά με τις απώλειες αμάχων μετά την ισραηλινή επίθεση στη Γάζα. Κλείνοντας αυτή τη σελίδα, το Facebook έκοψε μια σημαντική πηγή πληροφοριών για την Παλαιστίνη.

Συγκλονιστική δήλωση του CEO του Instagram: Η Apple δεν είναι προτεραιότητα για εμάς!

Συγκλονιστική δήλωση του CEO του Instagram: Η Apple δεν είναι προτεραιότητα για εμάς!

Συνεχίζουν να φτάνουν νέες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή Instagram για iPad. Ο διευθύνων σύμβουλος του Instagram έκανε μια συγκλονιστική δήλωση για το θέμα!

Είναι περίεργο τι είδους αντίδραση θα υπάρξει προς τον Mark Zuckerberg, ο οποίος ελέγχει επί του παρόντος μεγάλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το Instagram και το WhatsApp.

Λοιπόν, τι πιστεύετε: Πιστεύετε ότι είναι σωστό να κλείσει η παλαιστινιακή σελίδα στο Facebook Quds News Network, η οποία μοιράζεται νέα για την Παλαιστίνη και ανακοινώνει εικόνες συντριμμιών από την περιοχή και ζητά βοήθεια; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.