Ο ιδιοκτήτης και το υπουργείο προειδοποίησαν για ψεύτικες αναρτήσεις Togg

Ο ιδιοκτήτης και το υπουργείο προειδοποίησαν για ψεύτικες αναρτήσεις Togg

27 Αυγούστου, 2023 0 By admin

Τουρκία τοπική αυτοκινητοβιομηχανία στον Togg σε χειραγωγικές διαφημίσεις του Υπουργείου Εμπορίου Ήρθε η εξήγηση. Διευκρινίστηκε ότι θα παρακολουθούνται άτομα που πουλούν αυτοκίνητα σε εξωφρενικές τιμές σε yellow sites. Με βάση αυτή τη δήλωση, το sahibinden.com άρχισε να τοποθετεί μια δήλωση αποποίησης Togg στις διαφημιστικές σελίδες του.

Το Υπουργείο Εμπορίου και ο ιδιοκτήτης προειδοποίησαν για χειραγωγικές αναρτήσεις Togg

Το Υπουργείο Εμπορίου έχει δημοσιεύσει άρθρα σχετικά με τα μοντέλα Togg στον ιστότοπο αγγελιών του. παράνομες τιμές Και με παράπονα οχημάτων σε απόθεμα άνοιξε έρευνα. Υπουργείο; Είπε ότι έχει λάβει παράπονα για απόπειρες χειραγώγησης, όπως η εμφάνιση διαφημίσεων για μεταχειρισμένα οχήματα μηδενικής τιμής και η μείωση των τιμών με την εισαγωγή νέων οχημάτων σε απόθεμα στην αγορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sahibinden.com, είπε ότι θα ερευνήσουν όσους δημοσιεύουν διαφημίσεις σε κανονικές τιμές σε κίτρινα sites και απαιτούν υπέρογκη αύξηση των τηλεφωνημάτων. Αναφέρθηκε ότι τέτοιες απόπειρες χειραγώγησης κατά του Togg θα αποφευχθούν και θα ληφθούν αποτρεπτικά μέτρα με νόμιμα μέσα.

Επισκέφτηκα το εργοστάσιο Togg!

Επισκέφτηκα το εργοστάσιο Togg!

Το τουρκικό εθνικό αυτοκίνητο Togg συνεχίζει να συναρπάζει το κοινό με τη σχεδίαση, τη θέση και τα στάδια παραγωγής του. Επισκεφθήκαμε το εργοστάσιο Togg στην Προύσα.

Επίσης στη δήλωση, χάρη στο έργο του Υπουργείου Εμπορίου Μείωση 95% στις παράνομες διαφημίσεις θα είχε πραγματοποιηθεί. «Διαπιστώθηκε ότι εμφανίστηκαν ξαφνικά νέα οχήματα σε απόθεμα και σημειώθηκε ότι άρχισαν σοβαρές μειώσεις τιμών για καινούργια οχήματα και μεταχειρισμένα οχήματα», ανέφερε η δήλωση.

Αναφορικά με τις δραπέτες διαφημίσεις του Togg, αναφέρθηκε ότι «οι αναγκαίες νομικές κυρώσεις θα εφαρμοστούν αποφασιστικά από το Υπουργείο Εμπορίου μας σχετικά με απόπειρες χειραγώγησης και εξαπάτησης σχετικά με την TOGG, η οποία έχει κάνει μεγάλα βήματα για να γίνει η ατμομηχανή του κόσμου. αυτοκινητοβιομηχανία, και θα ληφθούν γρήγορα αποτρεπτικά μέτρα».

SDNshiftdelete.net

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτό το πρόβλημα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.