Ο τελικός του TFF Super Cup θα διεξαχθεί στη Σαουδική Αραβία!  Εδώ είναι το γήπεδο και η ιστορία του!

Ο τελικός του TFF Super Cup θα διεξαχθεί στη Σαουδική Αραβία! Εδώ είναι το γήπεδο και η ιστορία του!

21 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Ανακοινώθηκε ο τόπος και η ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού αγώνα του TFF Super Cup, που θα αναμετρήσει την πρωταθλήτρια Super League 2022-23, Γαλατασαράι με την πρωταθλήτρια του Κυπέλλου Τουρκίας, Φενερμπαχτσέ. Το TFF ανακοίνωσε ότι θα παιχτεί στη Σαουδική Αραβία, όπως γινόταν εδώ και καιρό.

Ο τελικός του TFF Super Cup θα διεξαχθεί στο στάδιο Al-Awwal Park στις 30 Δεκεμβρίου

Η TFF ανακοίνωσε όλες τις λεπτομέρειες του τελικού με δελτίο τύπου που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο τελικός του TFF Super Cup θα διεξαχθεί στις 30 Δεκεμβρίου στο στάδιο Al-Awwal Park στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας. Το στάδιο φιλοξενεί την Al-Nassr FC, όπου αγωνίζεται και ο Cristiano Ronaldo.

Στην ανακοίνωση του TFF έγιναν οι εξής δηλώσεις:

Ο αγώνας του Turkcell Super Cup 2023 μεταξύ της Γαλατασαράι, πρωταθλήτριας Super League της σεζόν 2022-2023, και της Φενερμπαχτσέ, πρωταθλήτριας του Τουρκικού Κυπέλλου Ziraat, θα διεξαχθεί, εν γνώσει των συλλόγων μας, το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023 στις 8:00. μ.μ. στο πάρκο Al-Awwal (Πανεπιστήμιο King Saud). ) στο Ριάντ, την πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας. Θα παιχτεί στο ) Στάδιο.

TFF Super Cup
Στάδιο Al-Awwal Park

Από την άλλη, η ιστορία του τελικού περιέχει μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια για τους ποδοσφαιρόφιλους. Η Φενερμπαχτσέ και η Γαλατασαράι θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στο Ülker Stadium στις 24 Δεκεμβρίου κατά τη διάρκεια της 18ης ημέρας της Trendyol Super League. Στη συνέχεια, 6 ημέρες αργότερα, θα βρεθούν στον τελικό του TFF Super Cup.