Ο τρισδιάστατος εκτυπωτής Creality K1 έρχεται στη BİM!

Ο τρισδιάστατος εκτυπωτής Creality K1 έρχεται στη BİM!

2 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Οι μεγαλύτερες αγορές καναλιών της Τουρκίας συνεχίζουν να προσαρμόζουν τα προϊόντα τεχνολογίας στις απαιτήσεις των καταναλωτών. Η BİM, η οποία προσφέρει στους καταναλωτές πολλά προϊόντα, από smartphone έως μικρά ηλεκτρονικά προϊόντα, θα πουλά πλέον τρισδιάστατους εκτυπωτές. Ιδού οι λεπτομέρειες…

Η BİM θα πουλήσει τον τρισδιάστατο εκτυπωτή Creality K1!

BIM κοινοποιήθηκε από 8 Νοεμβρίου Όταν κοιτάμε τον κατάλογο δημιουργικότητα που ανήκουν στη μάρκα Τρισδιάστατος εκτυπωτής K1 Βλέπουμε ότι θα πουληθεί. Τετάρτη Το προϊόν, που θα είναι διαθέσιμο προς πώληση από σήμερα, έχει τραβήξει την προσοχή όσων το έχουν δει.

Η BİM θα πουλήσει τον τρισδιάστατο εκτυπωτή Creality K1!

Creality K1 3D Όγκος εκτύπωσης εκτυπωτή 220x220x250mm σχηματισμένος. Ενώ η ταχύτητα είναι 600 mm/δευτερόλεπτο μέγιστο ακροφύσιο Αν η θερμοκρασία είναι 300 βαθμοί Κελσίου. νήμα αν οι τύποι τους ABS, PLA, PETG, PET, TPU, PA, ASA, PC, PLA-CF, PA-CF Και PET-CF.

Το A101 πουλά φθηνά smartphones στην αγορά!

Το A101 πουλά φθηνά smartphones στην αγορά!

Η A101 μοιράστηκε τον κατάλογο των προϊόντων που θα πωλούνται από τις 2 Νοεμβρίου (Πέμπτη). Τα προϊόντα τεχνολογίας έχουν πάρει το επίκεντρο.

Εγγύηση για 2 χρόνια Το προϊόν δηλώνεται καλό και δεν απαιτεί καμία εγκατάσταση, 17 χιλιάδες 999 TL θα προσφερθεί σε τιμή. Όλες οι τεχνικές προδιαγραφές του εκτυπωτή Creality K1 3D παρατίθενται ως εξής:

  • Όγκος εκτύπωσης: 220x220x250mm
  • Μέγιστη θερμοκρασία ακροφυσίου: 300 βαθμοί Κελσίου
  • Υποστήριξη νήματος: ABS, PLA, PETG, PET, TPU, PA, ASA, PC, PLA-CF, PA-CF, PET-CF
  • Ταχύτητα: 600 mm/δευτερόλεπτο
  • Τιμή: 17 χιλιάδες 999 TL.

Οι αγορές εντός της αλυσίδας ενδέχεται να παρουσιάσουν διαφορετικά προϊόντα τεχνολογίας στους καταναλωτές τους τις επόμενες ημέρες. Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Πώς βρήκατε τα χαρακτηριστικά και την τιμή του προϊόντος; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.