Ο Iron Man θα επέστρεφε στο σύμπαν της Marvel

Ο Iron Man θα επέστρεφε στο σύμπαν της Marvel

5 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Το Marvel Cinematic Universe (MCU) έχει δει την εισαγωγή αρκετών νέων υπερήρωων και υπερ-κακών τα τελευταία χρόνια, αλλά πολλοί θαυμαστές εξακολουθούν να λαχταρούν τους αρχικούς χαρακτήρες που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση από τη σειρά. Ένας από αυτούς είναι ο Iron Man.

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ θα μπορούσε να επιστρέψει στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel ως Iron Man με ένα τόξο ιστορίας “πολυσύμπαν”.

Ένας τέτοιος δημοφιλής χαρακτήρας είναι ο Iron Man, τον οποίο υποδύεται ο Robert Downey Jr. Μια πρόσφατη φήμη λέει ότι ο Downey Jr. συμφώνησε εκπληκτικά να επαναλάβει τον εμβληματικό ρόλο του υπερήρωα στο MCU.

Ντεμίρ Αδάμ

Ο Ντάουνι Τζούνιορ φόρεσε για πρώτη φορά το κοστούμι του Iron Man στην ομώνυμη ταινία του 2008, θέτοντας τα θεμέλια για το διευρυνόμενο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Στο τέλος του Avengers: Endgame, ο Tony Stark, γνωστός και ως Iron Man, έκανε την απόλυτη θυσία για να σώσει το σύμπαν και πολλοί πιστεύουν ότι ήταν ο Downey Jr. Σκέφτηκε ότι θα ήταν το τέλος του χαρακτήρα.

Οι απεργίες των συγγραφέων του Χόλιγουντ επηρεάζουν επίσης την πολυαναμενόμενη ταινία της Marvel

Οι απεργίες των συγγραφέων του Χόλιγουντ επηρεάζουν επίσης την πολυαναμενόμενη ταινία της Marvel

Λόγω των συνεχιζόμενων απεργιών των συγγραφέων του Χόλιγουντ στις Ηνωμένες Πολιτείες, η διαδικασία των γυρισμάτων του Deadpool 3 διακόπηκε και η ταινία αναβλήθηκε.

Ωστόσο, σύμφωνα με ένα στούντιο με τον λογαριασμό Twitter @MyTimeToShineH, η ιστορία μπορεί να μην έχει τελειώσει ακόμα. Αν και οι λεπτομέρειες δεν είναι ακόμη γνωστές, η δήλωση που μοιράστηκε ένας μυημένος έχει προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό στους λάτρεις της Marvel.

Η δήλωση ακολουθεί την πρόσφατη αναφορά του Variety ότι βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις για την επαναφορά του αρχικού καστ για μια ταινία των Avengers που θα επαναλάμβανε χαρακτήρες όπως ο Iron Man του Robert Downey Jr και η Black Widow της Scarlett Johansson, και οι δύο ήταν περίφημη η εξαφάνισή τους στο Endgame. έκθεση που δείχνει ότι αυτό συνεχίζεται.

Αν και η ιδέα της ανάστασης του Tony Stark μπορεί να φαίνεται τραβηγμένη, δεδομένων των τελευταίων στιγμών του χαρακτήρα του, το MCU έχει πρόσφατα εμβαθύνει στην ιδέα του Multiverse. Αυτή η αφηγηματική συσκευή επιτρέπει την ύπαρξη διαφόρων παραλλαγών χαρακτήρων, ανοίγοντας το δρόμο για την επιστροφή των αγαπημένων χαρακτήρων.

Το παιχνίδι του αγαπημένου χαρακτήρα της Marvel αποκαλύφθηκε μετά από 20 χρόνια!

Το παιχνίδι του αγαπημένου χαρακτήρα της Marvel αποκαλύφθηκε μετά από 20 χρόνια!

Ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2004, το gameplay για το Daredevil: The Man Without Fear αποκαλύφθηκε χρόνια αργότερα. Λοιπόν, τι σημαίνει αυτό;

Επιπλέον, η ιδέα του Multiverse διευκόλυνε τη σύνδεση με προηγούμενες προσαρμογές της Marvel σε διαφορετικές συνέχειες, συμπεριλαμβανομένης της τριλογίας του Spider-Man του Sam Raimi και των ταινιών X-Men της Fox. Ενώ οποιαδήποτε συγκεκριμένη πτυχή της πιθανής επιστροφής του Downey Jr. παραμένει ασαφής, η πιθανότητα για μια τέτοια επιστροφή είναι αναμφισβήτητα παρούσα.

Τι πιστεύετε αν επιστρέψει ο Iron Man; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στα σχόλια.