Ο Meta πήρε μια αξιοσημείωτη απόφαση στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης!

Ο Meta πήρε μια αξιοσημείωτη απόφαση στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης!

18 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Ο τεχνολογικός κολοσσός Meta πήρε μια αξιοσημείωτη απόφαση να αλλάξει εντελώς τη διαδικασία που εφαρμόζει για εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης. Με αυτή την απόφαση, η εταιρεία μπορεί να έχει θέσει τις ηθικές αρχές στο πίσω μέρος. εδώ είναι οι λεπτομέρειες

Ο Meta διαλύει την ομάδα AI που είναι υπεύθυνη!

Μετά από μια αλλαγή στις εσωτερικές της πολιτικές, η Meta αποφάσισε να διαλύσει την ομάδα της προκειμένου να κατανοήσει και να αποτρέψει την πιθανή βλάβη που σχετίζεται με τις τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης. Το γεγονός ότι η εταιρεία διέλυσε αυτήν την ηθικά εστιασμένη ομάδα θεωρείται ως αποτέλεσμα της νέας αποστολής. Η εταιρεία, που έχει αρχίσει να δίνει μεγαλύτερη σημασία στην παραγωγική τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης, υποστηρίζει αυτή την αρχή στα βήματα που κάνει.

τεχνητή νοημοσύνη

Όταν κοιτάμε την απόφαση που πήρε ο Meta, βλέπουμε ότι στο βάθος δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο και παραγωγικότητα στη νέα του ομάδα επικεντρώθηκε περισσότερους πόρους και θέσεις εργασίας Διαπιστώνουμε ότι ο στόχος της παροχής Αν και αυτή η πολιτική που ακολουθεί η εταιρεία για την προσφορά νέων υπηρεσιών είναι εξαιρετικά επωφελής όσον αφορά την ανάπτυξη της τεχνολογικής της υποδομής, εγείρει πολλά ερωτηματικά.

Απροσδόκητη απόφαση από το OpenAI, τον προγραμματιστή του ChatGPT!  Διευθύνων Σύμβουλος απολύθηκε

Απροσδόκητη απόφαση από το OpenAI, τον προγραμματιστή του ChatGPT! Διευθύνων Σύμβουλος απολύθηκε

Υπήρξε διάσπαση εντός της OpenAI, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο που εστιάζει στην τεχνητή νοημοσύνη. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Σαμ Άλτμαν, απολύθηκε.

Είδαμε τα πρώτα προϊόντα της ομάδας να επικεντρώνονται στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη, με το μοντέλο της εταιρείας που ονομάζεται Llama 2 και το chat bot Meta AI ικανό να δημιουργεί φωτορεαλιστικές εικόνες. Μπορούμε να περιμένουμε πρόοδο σε μεγαλύτερη κλίμακα με τους πόρους και τους υπαλλήλους που μεταφέρονται με αυτόν τον τρόπο.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Πιστεύετε ότι είναι καλό βήμα για την εταιρεία να επικεντρωθεί στην παραγωγικότητα και όχι στην ηθική; Θα δούμε τις αρνητικές επιπτώσεις αυτού του βήματος; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις και τις προβλέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.