Παιχνίδια που απαιτούν χαμηλές απαιτήσεις συστήματος!

Παιχνίδια που απαιτούν χαμηλές απαιτήσεις συστήματος!

29 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά παιχνίδια στον κόσμο του gaming. Αν και ορισμένα παιχνίδια απαιτούν υψηλές απαιτήσεις συστήματος, άλλα μπορούν να παιχτούν σχεδόν σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Αυτοί οι τύποι παιχνιδιών γενικά κάνουν τους παίκτες χαρούμενους και κάνουν την ώρα να περνά γρήγορα. Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για παιχνίδια με χαμηλές απαιτήσεις συστήματος.

Παιχνίδια με χαμηλές απαιτήσεις συστήματος

Μεταξύ μας

Όταν το Among Us πρωτοκυκλοφόρησε το 2018, δεν το έπαιξαν πολλοί. Το παιχνίδι, που έγινε δημοφιλές σε όλο τον κόσμο, ειδικά μετά την πανδημία που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή μας, ήταν για λίγο το αγαπημένο παιχνίδι όλων. Το παιχνίδι, το οποίο αυτή τη στιγμή έχει πολλούς παίκτες, παρέχει στους παίκτες ένα συναρπαστικό περιβάλλον.

Στο Among Us, βρίσκεστε σε ένα διαστημόπλοιο και προσπαθείτε να επιλέξετε τον δολοφόνο ενώ ολοκληρώνετε ορισμένες εργασίες μεταξύ των παικτών. Το Among Us, το οποίο είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι παρά τα αδύναμα γραφικά του, είναι ένα από τα παιχνίδια με χαμηλές απαιτήσεις συστήματος.

2. Minecraft

Το Minecraft είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στον κόσμο. Το παιχνίδι, το οποίο έχει παιχτεί από εκατομμύρια ανθρώπους από την πρώτη του παρουσίαση, προσφέρει στους παίκτες ενθουσιασμό και ηρεμία, παρά τη χαμηλή ποιότητα γραφικών του. Παρόλο που οι τελευταίες εκδόσεις έχουν υψηλές απαιτήσεις συστήματος, το παιχνίδι καταφέρνει να συγκαταλέγεται στα παιχνίδια που μπορούν να παιχτούν σε υπολογιστές με χαμηλές απαιτήσεις συστήματος, χάρη στις παλαιότερες εκδόσεις του.

3.League of Legends

Το League of Legends βρίσκεται επίσης στη λίστα των παιχνιδιών με χαμηλές απαιτήσεις συστήματος. Το online παιχνίδι αρένα μάχης, το οποίο μπορείτε να παίξετε με τους φίλους σας ή μόνοι σας, αγαπιέται από πολλούς παίκτες και παίζεται για πολλές ώρες, παρόλο που δεν έχει υψηλά γραφικά.

Για να δείτε την υπόλοιπη λίστα, μεταβείτε στη σελίδα 2.