Παρουσίαση του νέου iPad με υποστήριξη eSIM!  Αλλά…

Παρουσίαση του νέου iPad με υποστήριξη eSIM! Αλλά…

18 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Η Apple, ένα από τα σημαντικά ονόματα στον κόσμο της τεχνολογίας, παρουσίασε τη σειρά iPhone 15 στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα. Μετά από αυτό, η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τα νέα μοντέλα iPad. Σύμφωνα με τα σημερινά νέα, η Apple ανακοίνωσε το νέο μοντέλο iPad. Πώς είναι λοιπόν το νέο μοντέλο iPad; Εδώ είναι οι λεπτομέρειες!

Το νέο iPad αποκαλύφθηκε σε ειδική έκδοση για την Κίνα!

μήλοκατάφερε να μπει στην παγκόσμια ατζέντα μετά την εκδήλωση που διοργάνωσε τον περασμένο μήνα. Σε αυτό, η εταιρεία iPad Ενθουσίασε όσους περίμεναν με τα μοντέλα της. Ειδικά πρόσφατα, πολλές φήμες έχουν κάνει την εμφάνισή τους για την κυκλοφορία νέων μοντέλων iPad, ενός Apple Pencil ή και των δύο.

Παρουσίαση του νέου iPad με υποστήριξη eSIM!  Αλλά…

Τις προάλλες έγιναν κάποιοι ισχυρισμοί σχετικά με την τιμολόγηση των νέων μοντέλων iPad. Εκτός από όλους αυτούς τους ισχυρισμούς, μια αξιοσημείωτη είδηση ​​προέκυψε σήμερα. Σύμφωνα με αυτά τα νέα, αποδείχθηκε ότι η Apple έχει ένα νέο μοντέλο iPad.

Οι κάτοχοι Apple Watch αντιμετωπίζουν προβλήματα: όταν η οθόνη είναι ενεργοποιημένη…

Οι κάτοχοι Apple Watch αντιμετωπίζουν προβλήματα: όταν η οθόνη είναι ενεργοποιημένη…

Οι κάτοχοι Apple Watch αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το τρεμόπαιγμα της οθόνης σε μόνιμη λειτουργία! Εδώ είναι οι λεπτομέρειες του ενοχλητικού σφάλματος…

Αυτό το νέο μοντέλο iPad που εμφανίστηκε Ειδική κινεζική έκδοση Πρέπει να σημειωθεί ότι . Όχι μόνο το μοντέλο περιορίζεται σε μία μόνο χώρα, αλλά είναι επίσης μόνο μια μικρή παραλλαγή του υπάρχοντος μοντέλου. Στην κινεζική ειδική έκδοση στην περιγραφή ο συνεργάτης μου ανακοίνωσε μια ενημερωμένη έκδοση του iPad 10ης γενιάς με υποστήριξη κινητής τηλεφωνίας.

Σύμφωνα με ένα έγγραφο υποστήριξης της Apple China Unicomείναι επί του παρόντος ο μόνος υποστηριζόμενος φορέας eSIM για το iPad στην Κίνα. Αυτή η υποστήριξη στην Κίνα Μοντέλο A3162 Απαιτεί ένα iPad 10ης γενιάς με Γενικά, η έκδοση των ΗΠΑ περιλαμβάνει ήδη υποστήριξη eSIM. Ωστόσο, δεν έχουν γίνει ακόμη προκαταρκτικές ανακοινώσεις για την αμερικανική έκδοση.

Λοιπόν, τι γνώμη έχετε για την κινεζική έκδοση του Apple iPad; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων!