Παρουσίαση του MacBook Pro 14 και 16 ιντσών με επεξεργαστή M3 Max!  Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά του και η τιμή του στην Τουρκία!

Παρουσίαση του MacBook Pro 14 και 16 ιντσών με επεξεργαστή M3 Max! Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά του και η τιμή του στην Τουρκία!

31 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Η μέρα που περίμεναν με ανυπομονησία οι λάτρεις της τεχνολογίας έφτασε. Η Apple παρουσίασε τα νέα της προϊόντα στην εκδήλωση Scary Fast. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά προϊόντα εδώ είναι αναμφίβολα M3 Max με επεξεργαστή 14 Και 16 ίντσες Macbook Pro έφτασε. Τι υπόσχονται λοιπόν στους χρήστες τα νέα μοντέλα Mac της εταιρείας; Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά του MacBook Pro 14 και 16 ιντσών με επεξεργαστή M3 Max!

Χαρακτηριστικά του MacBook Pro 14 και 16 ιντσών με επεξεργαστή M3 Max

Επιτέλους παρουσιάστηκε το νέο μοντέλο MacBook Pro 14 και 16 ιντσών της Apple με M3 Pro. Το πιο σημαντικό κριτήριο του φορητού υπολογιστή ήταν ότι προσφερόταν στους χρήστες με τον επεξεργαστή M3 Max του, όπως υποδηλώνει το όνομα.

Το MacBook Pro με τον επεξεργαστή M3 Max έχει μεγαλύτερη GPU που μπορεί να διαμορφωθεί με έως και 40 πυρήνες και είναι 40% ταχύτερο από το μοντέλο 16 ιντσών με το τσιπ M1 Pro. Φιλοξενεί επίσης μια σειρά επεξεργαστών 16 πυρήνων που μπορεί να διαμορφωθεί με 12 πυρήνες υψηλής απόδοσης και 4 πυρήνες υψηλής απόδοσης, ενώ παρέχει συνδυασμένο εύρος ζώνης μνήμης 400 GB/s.

Παρουσιάστηκε το M3 Pro που θα εξοπλίζει τα MacBook Pro!

Παρουσιάστηκε το M3 Pro που θα εξοπλίζει τα MacBook Pro!

Ενημέρωση!

SDNshiftdelete.net