Περιγραφή του τηλεφώνου αφορολόγητων ειδών της vivo: Δείτε αυτές τις συσκευές!

Περιγραφή του τηλεφώνου αφορολόγητων ειδών της vivo: Δείτε αυτές τις συσκευές!

26 Αυγούστου, 2023 0 By admin

Το πιο πολυσυζητημένο θέμα το τελευταίο εξάμηνο είναι το δικαίωμα αγοράς ενός τηλεφώνου αφορολόγητου, το οποίο θα πρέπει να προσφέρεται μόνο μία φορά στους φοιτητές. Υπό αυτή την έννοια, επισημάνθηκε ότι θα δοθεί προτεραιότητα στις συσκευές που εγκαταλείπουν την εθνική γραμμή παραγωγής και συναρμολόγησης. Επιπλέον, η vivo έκανε επίσης μια δήλωση σχετικά με το τηλέφωνο αφορολόγητων ειδών.

Η vivo ανακοίνωσε ποια μοντέλα τηλεφώνων είναι αφορολόγητα!

Ο Mehmet Şimşek, υπουργός Οικονομικών και Οικονομικών, δήλωσε ότι εργάζονται σε 15 μοντέλα τηλεφώνων αφορολόγητων ειδών. Ως αποτέλεσμα, το πεδίο εφαρμογής του TBS και του Youth Phone Work Χωρίς ΦΠΑ θα καλύπτει μόνο επωνυμίες που παράγουν στη χώρα. Οι εταιρείες που παράγουν στην Τουρκία λόγω του ελλείμματος του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών θα περιλαμβάνονται σε αυτό το πεδίο.

τηλέφωνο vivo αφορολόγητο

Έχουμε μοιραστεί όλες τις λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα μοντέλα τηλεφώνων που μπορούν να αγοραστούν σε αυτό το πλαίσιο στα νέα μας, στα οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση κάνοντας κλικ εδώ. Σήμερα στη δήλωση της vivo, κοινοποιήθηκαν μοντέλα τηλεφώνων αφορολόγητων ειδών που μπορούν να αγοραστούν σε αυτό το πλαίσιο.

Αποκαλύφθηκαν οι λεπτομέρειες του τηλεφώνου μηδενικής βαθμολογίας που απευθύνεται σε νέους: θα καλύπτει 15 μοντέλα!

Αποκαλύφθηκαν οι λεπτομέρειες του τηλεφώνου μηδενικής βαθμολογίας που απευθύνεται σε νέους: θα καλύπτει 15 μοντέλα!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η αφορολόγητη τηλεφωνική συμφωνία δεν θα καλύπτει όλα τα μοντέλα και θα περιοριστεί σε μάρκες εγχώριας παραγωγής.

Ακολουθεί η δήλωση του vivo:

«Οι απαιτήσεις για αφορολόγητες εφαρμογές κινητών τηλεφώνων και υπολογιστών για φοιτητές πανεπιστημίου τέθηκαν στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. Λέγεται ότι τα κινητά τηλέφωνα που μπορούν να αγοραστούν με αυτήν την εφαρμογή θα παράγονται ή θα συναρμολογούνται στην Τουρκία. Όπως γνωρίζετε, παράγουμε τα μοντέλα της σειράς Y στο εργοστάσιο Gebze στην Τουρκία. Μπορείτε να βρείτε τα νεότερα και προς πώληση μοντέλα της σειράς Y παρακάτω:

Πώς σας φαίνεται η δήλωση του vivo; Ποια από αυτές τις συσκευές θα σκεφτόσασταν να αγοράσετε; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στα σχόλια!