Περισσότερα για το Tinder: η εποχή της δεξιάς ξεκινά στην Tesla!

Περισσότερα για το Tinder: η εποχή της δεξιάς ξεκινά στην Tesla!

16 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Μπορούμε να πούμε ότι με το αυξανόμενο κίνημα ηλεκτροδότησης, τα αυτοκίνητα έχουν αρχίσει να αλλάζουν σχήμα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Ίσως είδαμε το πιο σημαντικό από αυτά με το τουρκικό εθνικό αυτοκίνητο, το TOGG. Όπως γνωρίζετε, το TOGG παρουσιάζεται ως «έξυπνη συσκευή» και όχι ως αυτοκίνητο. Στον ίδιο δρόμο φαίνεται να ακολουθεί και η αμερικανική Tesla. Ιδού οι λεπτομέρειες…

Η Tesla υποστηρίζει πλέον λογισμικό τρίτων!

Όπως γνωρίζουμε, τα αυτοκίνητα της μάρκας Tesla είναι πάντα συνδεδεμένα στο Διαδίκτυο. Ο κύριος λόγος για αυτό είναι ότι σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε από τις αγορές, καθώς και ενημερώσεις αυτοκινήτου. Είναι ακόμη δυνατή η περιήγηση στο Διαδίκτυο κατά την οδήγηση. Ωστόσο, κάποια πράγματα έλειπαν από τα αυτοκίνητα.

Ίσως το πιο συνηθισμένο παράπονο ήταν ότι δεν υποστηρίζονταν εφαρμογές τρίτων. Οι ιδιοκτήτες Tesla μπορούσαν να κατεβάσουν και να χρησιμοποιήσουν μόνο εφαρμογές που είναι εξουσιοδοτημένες και υποστηρίζονται από τη μάρκα στα αυτοκίνητά τους. Σχεδόν όλες αυτές οι εφαρμογές ήταν το λογισμικό της Tesla. Επομένως, δεν ήταν δυνατή η χρήση λογισμικού άλλου από το λογισμικό σήμανσης.

Ειδικό αίτημα από τις Ηνωμένες Πολιτείες: Παρουσιάστηκε το Volvo SuperTruck 2, καλύτερο από το Tesla

Ειδικό αίτημα από τις Ηνωμένες Πολιτείες: Παρουσιάστηκε το Volvo SuperTruck 2, καλύτερο από το Tesla

Παρουσιάστηκε το Volvo SuperTruck 2. Τι υπόσχεται το φορτηγό που υλοποιείται ως μέρος του έργου SuperTruck, που επικεντρώνεται στην ενεργειακή απόδοση στις Ηνωμένες Πολιτείες;

Ωστόσο, με τη νέα ενημέρωση που κυκλοφόρησε η μάρκα, μπορείτε πλέον να βάλετε ακόμη και το Tinder στο αυτοκίνητό σας και να σύρετε απευθείας στα άτομα που σας αρέσουν. Υπό κανονικές συνθήκες, λογισμικό εγκατεστημένο στο αυτοκίνητο μέσω ανεπίσημων μεθόδων όπως APK, οποιωνδήποτε εφαρμογών διαχείρισης στόλου τρίτων, εφαρμογών ενοποίησης έξυπνων ρολογιών κ.λπ. Θα γίνει επίσημο.

Αυτό έκανε πολύ χαρούμενους τους ιδιοκτήτες της Tesla και ορισμένες μικρές επιχειρήσεις. Οι εν λόγω εταιρείες ανέπτυξαν λογισμικό τρίτων για αυτοκίνητα Tesla. Αλλά αυτό το λογισμικό δεν ήταν εντελώς επίσημο και επομένως είχε μια κάπως ασταθή ζωή. Ωστόσο, αυτές οι εταιρείες, που θα μπορούν να επισημοποιήσουν τις εφαρμογές τους με τους νέους κανονισμούς, θα μπορούν να αναπτυχθούν ως επιχείρηση και να παράγουν πιο βιώσιμο λογισμικό.