Περισσότερη ενσωμάτωση AI με τους Χάρτες Google

Περισσότερη ενσωμάτωση AI με τους Χάρτες Google

27 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Η Google πραγματοποιεί σημαντικές βελτιώσεις με γνώμονα την τεχνητή νοημοσύνη στους Χάρτες Google. Παλαιότερα γνωστή ως “Αναζήτηση με Ζωντανή Προβολή”, η λειτουργία “Φακός στους Χάρτες” συνδυάζει την επαυξημένη πραγματικότητα και την τεχνητή νοημοσύνη για τον γρήγορο εντοπισμό κοντινών τοποθεσιών.

Αυτή η δυνατότητα, τώρα διαθέσιμη στους Χάρτες Google, επεκτείνεται για να περιλαμβάνει περισσότερες από 50 νέες πόλεις.

Επιπλέον, ενημερώσεις για οθόνες κτιρίων και ορόσημων, καθώς και βελτιώσεις διεπαφής, όπως προσαρμογές χρωμάτων και βελτιωμένες λεπτομέρειες κομματιού, θα είναι διαθέσιμες σε 12 χώρες τους επόμενους μήνες.

Μια επερχόμενη ενημέρωση θα εισαγάγει “αποτελέσματα πρώτης φωτογραφίας” για ορισμένες αναζητήσεις, επιτρέποντας στους χρήστες να προβάλλουν εικόνες που κοινοποιούνται από την κοινότητα των Χαρτών Google και να παρέχουν μια οπτική επισκόπηση των τοποθεσιών. Για όσους αναζητούν δραστηριότητα, μια αναζήτηση για “πράγματα που πρέπει να κάνετε” θα εμφανίσει μια λίστα προτάσεων που μπορούν να αποθηκευτούν για μελλοντική αναφορά.

Όλοι χαμογελούν: είναι ξεκάθαρο πόσα χρήματα βγάζει η Google!

Όλοι χαμογελούν: είναι ξεκάθαρο πόσα χρήματα βγάζει η Google!

Η Alphabet, η μητρική εταιρεία της Google, μοιράστηκε μια αναφορά για τα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου του 2023 κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που φιλοξένησε.

Για διαδρομές που ανακοινώθηκαν για πρώτη φορά στο I/O 2023, το Immersive View επιτρέπει στους χρήστες να προγραμματίσουν το ταξίδι τους εκ των προτέρων, παρέχοντας εκ των προτέρων πληροφορίες σχετικά με τα ορόσημα και τις γύρω περιοχές. Αυτή η δυνατότητα επεκτείνεται και σε άλλες πόλεις όπως το Άμστερνταμ, το Λας Βέγκας, η Νέα Υόρκη και το Σιάτλ.

Επιπλέον, οι Χάρτες Google θα παρέχουν πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τους σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, συμπεριλαμβανομένης της συμβατότητας με συγκεκριμένα μοντέλα οχημάτων. Επιπλέον, η Google αναπτύσσει το Places API για προγραμματιστές, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να βλέπουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τους σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Αυτές οι ενημερώσεις καταδεικνύουν τις συνεχείς προσπάθειες της Google να ενσωματώσει την τεχνητή νοημοσύνη στη σουίτα εφαρμογών και υπηρεσιών της, ενώ οι Χάρτες Google επωφελούνται από βελτιωμένες λειτουργίες και εμπειρία χρήστη.