Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των γεννητριών ατμού;

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των γεννητριών ατμού;

30 Αυγούστου, 2023 0 By admin

Ατμός Ο σιδερένιος λέβητας είναι μια ιδανική επιλογή για σιδέρωμα που μπορεί να πάρει χρόνο και προσπάθεια ανάμεσα στις δουλειές. Χάρη στην άνετη και απλή λειτουργία των μοντέλων ατμού, τα ρούχα σας είναι έτοιμα για χρήση σε ελάχιστο χρόνο. Αυτές οι συσκευές με διάφορες λειτουργίες είναι πλεονεκτικές όσον αφορά την πρακτικότητα. Μπορείτε να συνεχίσετε την ανάγνωση του άρθρου για να μάθετε τις διαφορές μεταξύ αυτών των επιλογών σιδερώματος, οι οποίες χρησιμοποιούν δύο διαφορετικές τεχνολογίες.

Τι είναι η γεννήτρια ατμού;

Συσκευή λέβητα ατμού; Όπως υποδηλώνει το όνομα, διαθέτει επιπλέον λέβητα ατμού. Το προϊόν τοποθετείται στη βάση με μια δεξαμενή νερού μέσα. Απαιτείται πολύ περισσότερο νερό σε αυτό το τμήμα από τις κανονικές συσκευές. Η σύνδεση του θαλάμου με το σώμα εξασφαλίζεται με σωλήνα. Το σίδερο ατμού παράγει επιπλέον ατμό, ώστε να μπορείτε να ισιώσετε τα ρούχα σας γρήγορα και εύκολα. Η ένταση του ατμού μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με το ύφασμα.

Οι πόροι στο κάτω μέρος της μονάδας επιτρέπουν στον ατμό να εξαπλωθεί και να καταναλώνει ελάχιστο νερό. Τα μοντέλα σιδήρου ατμού χωρίζονται σε δύο: πίεση και μη πίεση:

Εγκατάσταση ατμού υπό πίεση

Παράγει κατά μέσο όρο 10-140 γραμμάρια ατμού ανά λεπτό, μειώνοντας το χρόνο που απαιτείται για τη διαδικασία στο μισό. Υπάρχουν τύποι προϊόντων ανάλογα με τα διαφορετικά μεγέθη λέβητα. Η ικανότητα της συσκευής να παράγει υψηλή πίεση σάς επιτρέπει να εξοικονομείτε ενέργεια.

Ατμοσταθμός χωρίς πίεση

Παράγει κατά μέσο όρο 80 έως 108 γραμμάρια ατμού ανά λεπτό. Αυτός ο αριθμός είναι διπλάσιος από ό,τι για συσκευές χωρίς λέβητα. Τα κανονικά προϊόντα λειτουργούν παράγοντας 40 γραμμάρια ατμού ανά λεπτό. Για το λόγο αυτό, ίσως χρειαστεί να ξοδέψετε περισσότερη ενέργεια από συσκευές με σύστημα πίεσης.

Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αγοράσετε μια γεννήτρια ατμού

Οι λέβητες ατμού προσελκύουν την προσοχή με την αποτελεσματικότερη παραγωγή ατμού και την ικανότητά τους να διεισδύουν βαθιά στους ιστούς σε σύγκριση με τα συμβατικά προϊόντα. Ωστόσο, για να έχετε την απόδοση που περιμένετε από το μηχάνημά σας, θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τα χαρακτηριστικά του όταν κάνετε την επιλογή σας.

Τι πρέπει λοιπόν να λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε ένα σίδερο; Ακολουθούν οι γενικές λεπτομέρειες που πρέπει να λάβετε υπόψη:

 • Η δύναμη του σιδήρου: Η υψηλή ισχύς ατμού διευκολύνει το σιδέρωμα των ρούχων σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι συσκευές που επιλέγετε μεταξύ 2400-3000 W προσφέρουν πρακτική και ευχάριστη χρήση. Μπορείτε να μειώσετε δραματικά τον χρόνο επεξεργασίας με συσκευές υψηλής ισχύος, όπως οι Homend Jetsteam 1166H, 1167H και 1173H.
 • Τιμή ράβδου: Μπάρα δηλώνει την πίεση που δίνει την ισχύ του ατμού. Μια μέση τιμή 5 και άνω μπορεί να προτιμάται ως η ιδανική ισχύς πίεσης.
 • Δεξαμενή νερού: Καθώς αυξάνεται η χωρητικότητα της δεξαμενής νερού των ατμολεβήτων, ο χρόνος που αφιερώνετε στη διαδικασία γίνεται μικρότερος.
 • Βασική δομή: Ένα από τα πιο σημαντικά κριτήρια που πρέπει να προσέξετε ανάμεσα στις συστάσεις σιδερώματος είναι η συσκευή να διαθέτει αντικολλητική πλάκα. Μπορείτε να επιλέξετε τις επιλογές που καλύπτουν τις ανάγκες σας από 4 διαφορετικούς τύπους: αλουμίνιο, τεφλόν, ανοξείδωτο ατσάλι και κεραμικό.
 • Έξοδος ατμού: Οι συσκευές με κάθετες κατευθυντικές εξόδους επιτρέπουν ταχύτερο ίσιωμα των ρούχων, ειδικά των κοστουμιών.
 • Δύναμη ατμού: Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό των μοντέλων με λέβητα είναι ο μεγάλος όγκος ατμού. Ο ατμός που βγαίνει από την πλάκα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας είναι συνεχής ατμός. Ο ατμός σοκ αφαιρεί εύκολα τις επίμονες ρυτίδες. Μπορείτε να ισιώσετε τα ρούχα σας πιο γρήγορα επιλέγοντας συσκευές που παράγουν 90 γραμμάρια ατμού ανά λεπτό ή περισσότερο. Μπορείτε να έχετε την ισχύ που χρειάζεστε με μοντέλα όπως τα Homend Steamwork 1167H, 1168H και 1169h, τα οποία μπορούν να παράγουν 240 g γρήγορου ατμού ανά λεπτό.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα χαρακτηριστικά, μπορείτε να επιτύχετε μια ευχάριστη συναλλαγή με το προϊόν που θα επιλέξετε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να συγκρίνετε διαφορετικά μοντέλα για να επιλέξετε το πιο κατάλληλο προϊόν. Διαφορετικά στο Karaca σίδερα Μπορείτε να επιλέξετε και να απολαύσετε ανώτερα τεχνολογικά χαρακτηριστικά.

Διαφορές ανάμεσα σε ένα ζεστό σίδερο και ένα κανονικό σίδερο

Μοτίβα σιδερώματος Karaca; Διαχωρίζεται το ένα από το άλλο ως λέβητας ατμού και ατμού. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες διαφορές μεταξύ αυτών των μοντέλων. “Σίδερο ατμού ή κανονικό σίδερο;” Η απάντηση στην ερώτηση ποικίλλει ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη. Οι διαφορές μεταξύ των δύο συσκευών είναι γενικά:

 • Τα μοντέλα λέβητα παράγουν πολύ ατμό με τη δεξαμενή νερού που διαθέτουν. Η υψηλή ισχύς ατμού μειώνει τον χρόνο που απαιτείται για τη διαδικασία.
 • Ενώ οι επιλογές με λέβητες ατμού έχουν ελάχιστη ισχύ 2000 W, τα τυπικά προϊόντα έχουν ισχύ περίπου 1600 W.
 • Η βάση των λεβήτων είναι ειδικά σχεδιασμένη σύμφωνα με τη ροή ατμού και την ισχύ. Συγκεκριμένα, οι πόροι που εξασφαλίζουν την εκροή ατμού είναι πολύ περισσότεροι από τα κανονικά προϊόντα.
 • Τα μοντέλα με λέβητες διευκολύνουν την αποθήκευση χάρη στην εργονομία τους.
 • Σε κανονικές συσκευές, ο θάλαμος μπορεί να είναι μικρότερος. Τα μοντέλα ατμολεβήτων προσφέρουν μεγάλη χωρητικότητα. Ανεξάρτητα από το μοντέλο, οι επίμονες ρυτίδες ανοίγουν εύκολα με προϊόντα λέβητα.

Προσέχοντας αυτά τα σημεία, μπορείτε εύκολα να επιλέξετε το σίδερο που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε με εξαιρετικές τιμές σιδερώματος στο Karaca. Εξετάζοντας τα προϊόντα και τα χαρακτηριστικά τους, μπορείτε να παραγγείλετε αμέσως το προϊόν που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Οφέλη από τη χρήση μιας γεννήτριας ατμού

Τα μοντέλα ατμολεβήτων είναι πολύ πλεονεκτικά με την υψηλή τους απόδοση. Ο χρόνος που χρειάζονται τα υφάσματα για να επιτύχουν μια όψη χωρίς ρυτίδες είναι ελάχιστος. Τα κύρια πλεονεκτήματα των συσκευών, απαραίτητα για κάθε νοικοκυριό χάρη στην άνετη και πρακτική χρήση τους, μπορούν να απαριθμηθούν ως εξής:

 • Η μεγάλη δεξαμενή νερού εξαλείφει την ανάγκη συνεχούς αναπλήρωσης νερού.
 • Η πορώδης δομή της πλάκας για την απελευθέρωση ατμού εξασφαλίζει εύκολο σιδέρωμα των ρούχων σας.
 • Παράγει υψηλή πυκνότητα ατμών υπό πίεση. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που μειώνει τον χρόνο που διατίθεται για τη λειτουργία.
 • Κάθετη λειτουργία ατμού υπάρχει στους περισσότερους λέβητες. Ανοίγει υφάσματα που δύσκολα ισιώνουν όπως μπουφάν, κοστούμια και κουρτίνες.
 • Προσφέρει δυνατότητα επεξεργασίας σε διαφορετικά επίπεδα θερμότητας ανάλογα με τη δομή του κάθε υφάσματος. Δίνει μια λαμπερή και κομψή εμφάνιση χωρίς να καταστρέφει το ύφασμα.

Για να κάνετε τα ρούχα σας να φαίνονται λεία, μπορείτε να μειώσετε τον χρόνο επεξεργασίας εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες που προσφέρουν οι συσκευές του λέβητα και να ολοκληρώσετε τις οικιακές σας δουλειές πιο γρήγορα. Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα που χρειάζεστε πλοηγώντας στο Karaca για συμβουλές σιδερώματος με γεννήτρια ατμού και να τα αγοράσετε τώρα.