Ποιος είναι ο ταραχοποιός της Samsung;  (Συζήτηση Τεχνολογίας – Μέρος 1)

Ποιος είναι ο ταραχοποιός της Samsung; (Συζήτηση Τεχνολογίας – Μέρος 1)

23 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Αφήνουμε πίσω μας έναν πολύ απασχολημένο χρόνο στον κόσμο της τεχνολογίας. Πραγματοποιήθηκε ένα ευρύ φάσμα εκδηλώσεων, από το Φεστιβάλ Επιστήμης που πραγματοποιήθηκε στην Αττάλεια μέχρι το νέο λειτουργικό σύστημα της Xiaomi που ονομάζεται HyperOS. Hakkı Alkan, ιδρυτής του ShiftDelete.Net και Samet Jankovic, αρχισυντάκτης Συζήτηση Τεχνολογίας Αξιολόγησε αυτά τα γεγονότα με.

Τι συμβαίνει στον κόσμο της τεχνολογίας;

Οι πιο σημαντικές τεχνολογικές εξελίξεις της περασμένης εβδομάδας μπορείτε να βρείτε στο κανάλι ShiftDelete.Net στο YouTube. Θέλουμε τώρα να συνεχίσουμε αυτές τις πληροφορίες, που μεταδίδουμε ζωντανά εδώ και χρόνια, με μια νέα σειρά βίντεο. Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις λεπτομέρειες από τον κόσμο της τεχνολογίας στο βίντεό μας.

SDNshiftdelete.net

Μεταξύ των πιο σημαντικών γεγονότων των τελευταίων εβδομάδων είναι η ανακοίνωση της Google για το Pixel 8 και η μετάβαση της Xiaomi στο HyperOS αντί για το MIUI. Ο Κινέζος κατασκευαστής έχει δώσει σε ορισμένους χρήστες πρόσβαση στην πρώτη έκδοση beta του HyperOS.

Τόσο ισχυρό όσο μια κονσόλα παιχνιδιών: Αναθεώρηση iPhone 15 Pro Max!

Τόσο ισχυρό όσο μια κονσόλα παιχνιδιών: Αναθεώρηση iPhone 15 Pro Max!

Ακολουθεί η κριτική του iPhone 15 Pro Max, το οποίο ξεχωρίζει για τα χαρακτηριστικά του, όπως η θήκη από τιτάνιο και η θύρα USB Type-C, και το οποίο είναι τόσο ισχυρό όσο μια κονσόλα παιχνιδιών.

Στη χώρα μας έχουν σημειωθεί αξιόλογα γεγονότα. Επικεφαλής ανάμεσά τους είναι το Antalya BILIMFEST, μια επιστημονική εκδήλωση στην οποία συμμετέχουν οι μεγαλύτερες τουρκικές εταιρείες από την αμυντική βιομηχανία, την τεχνολογία, το διάστημα, την αυτοκινητοβιομηχανία και πολλούς άλλους τομείς.

Μια άλλη εξέλιξη είναι ότι ο Haluk Bayraktar, γενικός διευθυντής της Baykar Technology, ανακοίνωσε ότι αλλάζει τους λογαριασμούς του στα social media. Ως αποτέλεσμα, ο Bayraktar δεν θα χρησιμοποιεί πλέον το Instagram και το Facebook. Είναι επίσης πιθανό το Twitter, που δεν μπορεί να ορίσει εκπρόσωπο στη χώρα μας, να μειώσει το εύρος ζώνης του.

Η A101, μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες αγορών στην Τουρκία, αποφάσισε να πουλήσει τροχόσπιτα. Τέλος, η Uber ετοιμάζεται να ταξιδέψει τους χρήστες της στην Καππαδοκία με την υπηρεσία αερόστατου.