Πολύ αναμενόμενο: Ο Chrome διορθώνει το πρόβλημα της μνήμης RAM!

Πολύ αναμενόμενο: Ο Chrome διορθώνει το πρόβλημα της μνήμης RAM!

8 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Το Google Chrome, το πιο δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο στον κόσμο, αντιμετωπίζει προβλήματα με τη χρήση της μνήμης RAM εδώ και χρόνια. Από σήμερα, το πρόγραμμα περιήγησης εισήγαγε μια λειτουργία που θα είναι πολύ χρήσιμη για τους χρήστες. Με τη νέα δυνατότητα, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν την κατανάλωση μνήμης στις καρτέλες τους. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες!

Είναι δυνατό να αποφύγετε τις επιβραδύνσεις βλέποντας την κατανάλωση RAM στον Chrome!

Υστερεί σε απόδοση σε σύγκριση με ανταγωνιστικά προγράμματα περιήγησης χρώμιοαποκαλύπτεται με μια νέα λειτουργικότητα που θα ενθουσιάσει τους χρήστες του. Στη νέα έκδοση του προγράμματος περιήγησης, καρτέλες χρήστη Κατανάλωση RAM εισήγαγε μια δυνατότητα που τους επιτρέπει να βλέπουν

Πολύ αναμενόμενο, ο Chrome λύνει το πρόβλημα της RAM!

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος χρήσης του Διαδικτύου είναι να χρησιμοποιείτε πολλούς ιστότοπους ή καρτέλες. Ωστόσο, ορισμένες καρτέλες απαιτούν περισσότερη μνήμη όσον αφορά τους πόρους. Αυτό προκαλεί επιβράδυνση του προγράμματος περιήγησης. Το Chrome θα διορθώσει αυτό το πρόβλημα και θα ειδοποιήσει τους χρήστες του.

Τέλος εποχής: Το Chrome δεν θα λειτουργεί πλέον σε αυτές τις συσκευές!

Τέλος εποχής: Το Chrome δεν θα λειτουργεί πλέον σε αυτές τις συσκευές!

Το Google Chrome καταργεί την υποστήριξη για άλλη έκδοση του Android. Με τη νέα ενημέρωση, θα καταστεί άχρηστη στο Android Nougat.

Χάρη στη νέα δυνατότητα του Chrome, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν ποια σελίδα χρησιμοποιεί πόση μνήμη RAM με πολύ απλό τρόπο. Αυτή η δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη σε megabyte στο αναδυόμενο παράθυρο της καρτέλας.

Από την άλλη πλευρά, ένα άλλο πλεονέκτημα αυτής της δυνατότητας είναι ότι οι χρήστες μπορούν να εντοπίσουν σελίδες που χρησιμοποιούν υπερβολική RAM. Θα είναι πιο αποτελεσματικό να παρατηρήσετε σελίδες που χρησιμοποιούν υπερβολική RAM και να τις κλείσετε. Αυτό βοηθά στην αποτροπή της επιβράδυνσης του προγράμματος περιήγησης.

Πολύ αναμενόμενο, ο Chrome λύνει το πρόβλημα της RAM!

Ο Chrome, ο οποίος έχει αποτελέσει αντικείμενο διαφόρων επικρίσεων σχετικά με τη χρήση RAM εδώ και χρόνια, εργάζεται επίσης σε διάφορες βελτιώσεις. Ένα από αυτά ήταν η ενημέρωση της έκδοσης iOS του προγράμματος περιήγησης. Με αυτήν την ενημέρωση, μπορείτε να αλλάξετε τη θέση από το μενού που ανοίγει όταν πατάτε παρατεταμένα τη γραμμή διευθύνσεων.

Λοιπόν, τι γνώμη έχετε για τη δυνατότητα κατανάλωσης RAM του Google Chrome; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων!