Προτάσεις για παιχνίδια που μπορείτε να αγοράσετε πριν εξαφανιστεί η τουρκική λίρα στο Steam!

Προτάσεις για παιχνίδια που μπορείτε να αγοράσετε πριν εξαφανιστεί η τουρκική λίρα στο Steam!

16 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Το Steam, το μεγαλύτερο κατάστημα ψηφιακών παιχνιδιών στον κόσμο, έκανε πρόσφατα μια ανακοίνωση που συγκλόνισε τους Τούρκους παίκτες. Σύμφωνα με αυτή την ανακοίνωση, η τουρκική λίρα θα αποσυρθεί από το κατάστημα. Σύμφωνα με την απόφαση, τώρα θα κάνουμε τις αγορές μας σε δολάρια. Φυσικά, η αλλαγή του νομίσματος σε δολάρια σημαίνει ότι τα παιχνίδια θα αυξηθούν. Σε αυτό το περιεχόμενο, έχουμε κάνει προτάσεις για παιχνίδια που μπορείτε να προσθέσετε στη βιβλιοθήκη σας ως «τελευταία ευκαιρία» προτού το Steam αφαιρέσει την τουρκική λίρα.

Πριν το νόμισμα αλλάξει σε δολάρια: Προτάσεις παιχνιδιού που μπορείτε να προσθέσετε στη βιβλιοθήκη σας στο Steam

Για όσους δεν ξέρουν ΑτμόςΜε την απόφαση που ελήφθη πριν από λίγες ημέρες, ανακοίνωσε ότι η Τουρκία και η Αργεντινή θα στραφούν πλέον στο δολάριο. Σύμφωνα με αυτό 20 Νοεμβρίου Τα παιχνίδια χρησιμοποιούνται από τότε σε ορισμένες χώρες της Μέσης Ανατολής ΜΕΝΑ-ΔΟΛ Η τιμή θα εκφράζεται σε νόμισμα.

Προτάσεις για παιχνίδια Steam

ΑτμόςΌταν αφαιρεθεί η τουρκική λίρα από , τα υπόλοιπα των χρηστών θα μειωθούν επίσης. ΜΕΝΑ-ΔΟΛΘα μετατραπεί σε . Δεν είναι σαφές σε ποιο βαθμό θα αυξηθούν οι τιμές των παιχνιδιών. Αυτό είναι στη διακριτική ευχέρεια των προγραμματιστών παιχνιδιών, αλλά τουλάχιστον 100 τοις εκατό Είναι αναπόφευκτο να υπάρξει αύξηση των τιμών.

Είναι σαν να βλέπεις μια ταινία: παιχνίδια που μπορείς να ολοκληρώσεις με μία κίνηση!

Είναι σαν να βλέπεις μια ταινία: παιχνίδια που μπορείς να ολοκληρώσεις με μία κίνηση!

Για όσους έχουν βαρεθεί τα παιχνίδια με μεγάλες, ατελείωτες ιστορίες ή ψάχνουν απλώς για περιπέτεια, εδώ είναι τα παιχνίδια που μπορούν να ολοκληρωθούν με μια κίνηση!

Ας προχωρήσουμε στις συστάσεις των παιχνιδιών που μπορείτε να αγοράσετε πριν αφαιρεθεί η τουρκική λίρα από το Steam Turkey.

Bioshock: η συλλογή

Προτάσεις για παιχνίδια Steam

Bioshock: η συλλογή, ένα πακέτο που περιέχει 3 παιχνίδια και 3 DLC. Τα παιχνίδια shooter πρώτου προσώπου, που επαινούνται από όσους τα παίζουν, λαμβάνουν χώρα μέσα και γύρω από μια υποβρύχια πόλη που ονομάζεται Rapture.

Hearts of Iron 4

Προτάσεις για παιχνίδια Steam

Hearts of Iron 4είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής. Αναπτύχθηκε από την Paradox Interactive, το παιχνίδι επικεντρώνεται στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο μεταξύ 1939-1945. Ως παίκτες, στόχος μας είναι να αναπτύξουμε τη χώρα που αρχικά επιλέξαμε και να την προετοιμάσουμε για τον μεγάλο πόλεμο.

Μαφία τριλογία

Προτάσεις για παιχνίδια Steam

Μαφία τριλογίαείναι μια συλλογή παιχνιδιών που συνδυάζει βασικά παιχνίδια και πρόσθετο περιεχόμενο για να προσφέρει στους παίκτες μια μακροχρόνια εμπειρία. Κάθε παιχνίδι λαμβάνει χώρα σε διαφορετική πόλη και οι παίκτες ελέγχουν διαφορετικό χαρακτήρα σε καθεμία.

Euro Truck Simulator 2

Προτάσεις για παιχνίδια Steam

Το Euro Truck Simulator 2, το οποίο βρίσκεται στη βιβλιοθήκη 9 στους 10 Τούρκους παίκτες, είναι, όπως υποδηλώνει το όνομά του, ένα παιχνίδι προσομοίωσης φορτηγού. Αυτό το παιχνίδι, που αναπτύχθηκε από την SCS Software, συναρπάζει τους παίκτες με τη ρεαλιστική εμπειρία οδήγησης και τα λεπτομερή σχέδια οχημάτων.

Τα κεντρικά γραφεία του Tom Clancy’s Rainbow Six

Προτάσεις για παιχνίδια Steam

Τα κεντρικά γραφεία του Tom Clancy’s Rainbow Sixείναι ένα παιχνίδι FPS που ξεχωρίζει για τους ρεαλιστικούς μηχανισμούς συγκρούσεων και το στρατηγικό παιχνίδι του. Οι παίκτες ελέγχουν χειριστές που επιλέγονται από διάφορες μονάδες ειδικών δυνάμεων και προσπαθούν να ολοκληρώσουν την αποστολή με τις συγκεκριμένες ικανότητες του χειριστή.

Μπορείτε να μεταβείτε στην επόμενη σελίδα για περισσότερες προτάσεις παιχνιδιών που μπορείτε να λάβετε πριν αφαιρεθεί η τουρκική λίρα από το Steam Turkey.