Προφυλάξεις για τις πωλήσεις iPhone 16: Οι λειτουργίες του iOS 18 θα συναρπάσουν

Προφυλάξεις για τις πωλήσεις iPhone 16: Οι λειτουργίες του iOS 18 θα συναρπάσουν

13 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Σύμφωνα με εσωτερικές πληροφορίες της Apple, οι εργασίες σε λειτουργικά συστήματα όπως το iOS 18, το iPadOS 18 και τα νέα MacOS και WatchOS σταμάτησαν πριν από περίπου μία εβδομάδα. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από τον αναλυτή του Bloomberg, Marc Gurman, οι εργασίες έχουν ξαναρχίσει, ιδιαίτερα στην πλευρά του iOS 18. Υπό αυτή την έννοια, ο Gurman εξήγησε ότι η Apple βασίζεται στην ενημέρωση iOS 18 για τις πωλήσεις του iPhone 16. Αλλά ποιες δυνατότητες θα προσφέρει το iOS 18 ?

Η Apple δεν θα αφήσει τίποτα στην τύχη στις πωλήσεις του iPhone 16 με λειτουργίες iOS 18

Πριν από περίπου μία εβδομάδα, αποκαλύφθηκε ότι η Apple είχε σταματήσει να εργάζεται σε όλα τα λειτουργικά συστήματα σύμφωνα με το πρόγραμμα ρουτίνας της. Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες, η Apple ενοχλείται από τα σφάλματα που εμφανίζονται τόσο στο iOS 17 όσο και σε άλλα λειτουργικά συστήματα. Όπως γνωρίζετε, τα σφάλματα iOS 17 και τα προβλήματα ασυμβατότητας με ορισμένες εφαρμογές όπως το Instagram έχουν προκαλέσει προβλήματα θέρμανσης στα μοντέλα iPhone 15 Pro.

Υπό αυτή την έννοια, η Apple δεν έχει ακόμη πετύχει τις αναμενόμενες πωλήσεις για τα μοντέλα iPhone 15 και Pro. Αποδείχθηκε ότι η εταιρεία δεν έκλεισε το μάτι στο λάθος και σχεδίαζε να αυξήσει τις πωλήσεις του iPhone 16 με λειτουργίες iOS 18. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η Apple θέλει να προσφέρει λειτουργίες βασισμένες στην τεχνητή νοημοσύνη για το iOS 18.

iphone 16 sales, iphone 16, ios 18 χαρακτηριστικά, ios 18, ios 18 τεχνητή νοημοσύνη

Ο Mark Gurman είπε ότι υπήρχε πολύς ενθουσιασμός για τις νέες δυνατότητες στο iOS 18, ειδικά εντός της επιχείρησης. Λέγεται επίσης ότι η Apple θα κάνει σαρωτικές αλλαγές στο λειτουργικό σύστημα μετά την επαναφορά της πρώτης έκδοσης για το iOS 18. Λέγεται επίσης ότι η Apple ενδέχεται να κάνει μια αλλαγή διεπαφής για το iOS 18.

Ανοίγει ξανά η υπόθεση που αθωώθηκε η Apple: κινδυνεύει με πρόστιμο ρεκόρ!

Ανοίγει ξανά η υπόθεση που αθωώθηκε η Apple: κινδυνεύει με πρόστιμο ρεκόρ!

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πλήρωσε 15 δισεκατομμύρια δολάρια σε φόρους στην Apple το 2020. Αυτό όμως ανατράπηκε από το δικαστήριο. Το αρχείο μπορεί να ανοίξει ξανά.

Η πρώτη παρουσίαση του iOS 18 θα γίνει στο συνέδριο προγραμματιστών WWDC τον Ιούνιο του 2024. Ωστόσο, είναι πιθανό το λειτουργικό σύστημα να καθυστερήσει λόγω της κατάργησης του πρώτου σταδίου. Σύμφωνα με προκαταρκτικές πληροφορίες, ακόμη και αν η πρώτη έκδοση του iOS 18 δεν φτάσει εγκαίρως για το WWDC, η τελευταία έκδοση θα είναι έτοιμη εγκαίρως για την κυκλοφορία του iPhone 16. Ωστόσο, η εμφάνιση της νέας έκδοσης του iOS είναι σημαντική για προγραμματιστές. Επειδή οι προγραμματιστές εφαρμογών ενημερώνουν τις εφαρμογές τους σύμφωνα με το νέο λειτουργικό σύστημα.

Επιπλέον, ο Mark Gurman πιστεύει ότι δεν θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στη σειρά iPhone 16. Οι πρώτες πληροφορίες που προκύπτουν είναι ότι τουλάχιστον τα μεγέθη οθόνης του iPhone 16 θα αυξηθούν. Εάν ο Gurman έχει δίκιο, οι λειτουργίες του iOS 18 θα είναι πολύ σημαντικές για τις πωλήσεις του iPhone 16.