Πώς θα μοιάζει το λογότυπο της Xiaomi Motors;

Πώς θα μοιάζει το λογότυπο της Xiaomi Motors;

4 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Η Xiaomi μετατρέπει το όραμά της για την κινητικότητα σε πραγματικότητα επιταχύνοντας τα σχέδια για την κυκλοφορία του πρώτου της ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Τελευταίες εξελίξεις από την Κίνα, Κινητήρες Xiaomi έως το 2024 Έχει δείξει ότι θέλει να λανσάρει το πρώτο του ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Ως αποτέλεσμα, ορισμένα σχέδια λογότυπων κοινοποιήθηκαν επίσης στο TikTok.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Xiaomi ζήτησε τη δημιουργία ενός λογότυπου για τη νέα μάρκα αυτοκινήτου

αυτή της Xiaomiui Σύμφωνα με την είδηση, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Xiaomi Lei Jun έλαβε ένα μήνυμα από έναν σχεδιαστή με τον οποίο επικοινώνησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Λογότυπο για κινητήρες Xiaomi Της ζήτησε να το σχεδιάσει. Αυτό έχει προκαλέσει περαιτέρω εικασίες σχετικά με τους στόχους του Κινέζου κατασκευαστή για τα ηλεκτρικά οχήματα.

Η εταιρεία δεν έχει ακόμη κοινοποιήσει επίσημο λογότυπο. Ωστόσο, οι εικόνες concept που κοινοποιήθηκαν στο διαδίκτυο αποκάλυψαν ένα σχέδιο παρόμοιο με ένα Rolls-Rolce. Επιπλέον, φωτογραφίες που διέρρευσαν τους τελευταίους μήνες έδειξαν ότι η Xiaomi Porsche Taycan αυτός που μοιάζει ηλεκτρικό κουπέ Έδειξε ότι δούλευε πάνω σε αυτό.

Το τεράστιο εργοστάσιο αυτοκινήτων της Xiaomi φάνηκε από το διάστημα!

Το τεράστιο εργοστάσιο αυτοκινήτων της Xiaomi φάνηκε από το διάστημα!

Το εργοστάσιο ηλεκτρικών αυτοκινήτων Xiaomi φαίνεται από το διάστημα. Το εργοστάσιο, που στοχεύει να παράγει 150 χιλιάδες οχήματα ετησίως, είναι χτισμένο σε έκταση 720 χιλιάδων m2.

Το νέο εργοστάσιο αυτοκινήτων που βρίσκεται στο Πεκίνο, την πρωτεύουσα της Κίνας, καλύπτει έκταση 720.000 τετραγωνικών μέτρων μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του. Οι εικόνες που διέρρευσαν προηγουμένως δείχνουν ότι έξι κύρια εργαστήρια έχουν κατασκευαστεί για λειτουργίες μπαταρίας, συναρμολόγησης, βαφής, αμαξώματος, χύτευσης και σφράγισης.

Η Xiaomi προσέλαβε περίπου 100 άτομα για το εργοστάσιο τον Αύγουστο. Οι προσλήψεις μεγάλης κλίμακας αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη του τρέχοντος έτους ή στις αρχές του επόμενου έτους για να ξεκινήσει η μαζική παραγωγή. Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι η εγκατάσταση δεν έχει λάβει ακόμη έγκριση από την κινεζική κυβέρνηση και οι διαπραγματεύσεις θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του έτους.

Στην τελευταία συνάντηση επενδυτών, ο Γενικός Διευθυντής της Xiaomi Lu Weibing είπε ότι η ανάπτυξη του αυτοκινήτου Xiaomi προχωρά ομαλά και είπε ότι έχει εισέλθει σε προχωρημένη φάση δοκιμών. Η αυξημένη συχνότητα δοκιμών οχημάτων επιβεβαιώνει επίσης τα λόγια του Weibing.

Λοιπόν, τι νομίζεις? Περιμένουμε τα σχόλιά σας.