Πώς λειτουργεί: Η Microsoft χάνει τα διπλάσια από όσα κερδίζει!

Πώς λειτουργεί: Η Microsoft χάνει τα διπλάσια από όσα κερδίζει!

11 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Η τεχνητή νοημοσύνη, που έχει καταφέρει να επέμβει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής, εμφανίζεται με νέα έκθεση. Η έκθεση που προκύπτει περιλαμβάνει μια εξέταση των πλεονεκτημάτων που αποκομίζουν πολλές εταιρείες από την τεχνητή νοημοσύνη. Ένα από τα ονόματα που περιλαμβάνονται σε αυτήν την κριτική είναι η Microsoft. Σύμφωνα με την έκθεση, η Microsoft χάνει περισσότερα από όσα κερδίζει από την τεχνητή νοημοσύνη.

Η Microsoft και η Google θα αυξήσουν τις τιμές των υπηρεσιών τεχνητής νοημοσύνης τους;

Τεχνητή νοημοσύνηέχει αρχίσει να εμφανίζεται σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τα τελευταία χρόνια. Με την εν λόγω τεχνολογία να εμπλέκεται τόσο πολύ στη ζωή, εμφανίστηκε μια νέα έκθεση. Αυτή η έκθεση, η οποία περιλαμβάνει πολλά μεγάλα ονόματα από τον κόσμο της τεχνολογίας, εξετάζει τα οφέλη που αποκομίζουν οι επιχειρήσεις με την τεχνητή νοημοσύνη.

Πως δουλεύει ?  Η Microsoft χάνει τα διπλάσια από όσα κερδίζει!

Ένα από τα αξιοσημείωτα ονόματα της έκθεσης Microsoft έφτασε. Στην έκθεση που εξετάστηκε, η εταιρεία GitHub Copilot Περιέχει διάφορες πληροφορίες σχετικά με τα έσοδα της υπηρεσίας. Το GitHub Copilot είναι ένας βοηθός που δημιουργήθηκε από τη Microsoft χρησιμοποιώντας το μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης OpenAI.

Μια αντίπαλη κάρτα γραφικών Nvidia προέρχεται από τη Microsoft!

Μια αντίπαλη κάρτα γραφικών Nvidia προέρχεται από τη Microsoft!

Η Microsoft ενδέχεται να εργάζεται πάνω στο δικό της τσιπ τεχνητής νοημοσύνης. Η εταιρεία θέλει να χρησιμοποιήσει το δικό της τσιπ αντί για GPU της Nvidia.

Μηνιαίο GitHub Copilot για $10 προσφέρει υπηρεσία. Ωστόσο, με τα ευρήματα που αποκαλύπτονται στην έκθεση, αυτή η υπηρεσία αφαιρείται από κάθε συνδρομή. πάνω από $20 χάνει. Τόσο πολύ που ορισμένοι χρήστες χάνουν την εταιρεία έως και 80 $ το μήνα.

Όπως γνωρίζουμε, το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης χρειάζεται πολύ ισχυρά συστήματα. Σε αυτή την περίπτωση, το αποτέλεσμα που παράγεται από την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης πρέπει επίσης να είναι ισχυρό. Τα ευρήματα που αποκαλύπτονται στη σημερινή έκθεση εγείρουν ερωτήματα σχετικά με το πώς ορισμένες εταιρείες θα συνεχίσουν να προσφέρουν υπηρεσίες τεχνητής νοημοσύνης.

Πως δουλεύει ?  Η Microsoft χάνει τα διπλάσια από όσα κερδίζει!

Όταν εξετάζουμε την κατάσταση εσόδων και εξόδων της Microsoft, βλέπουμε ότι είναι απίθανο να είναι βιώσιμο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν, η Microsoft και Googleγια υπηρεσίες λογισμικού που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη στην αύξηση των τιμών Σκέφτεται να πάει εκεί. Ωστόσο, αυτό είναι ακόμα μόνο στο στάδιο των φήμων.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το κέρδος στην τεχνητή νοημοσύνη από τη Microsoft; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων!