Πώς να αγοράσετε ένα προσιτό MacBook για 11.000 TL;  Πήγαμε στο Gaziantep για να επωφεληθούμε από την έκπτωση!

Πώς να αγοράσετε ένα προσιτό MacBook για 11.000 TL; Πήγαμε στο Gaziantep για να επωφεληθούμε από την έκπτωση!

14 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Το Gaziantep γνώρισε μια συναρπαστική εξέλιξη στον κόσμο της τεχνολογίας και του λιανικού εμπορίου με μια ειδική εκδήλωση στην οδό Iconova στις 11 Νοεμβρίου 2023. Το πρώτο και μοναδικό κατάστημα Apple Premium Reseller στο Gaziantep άνοιξε με μεγάλο ενθουσιασμό από τον Gürgençler. Τι συνέβη στα εγκαίνια που πρόσφερε μια μοναδική εμπειρία στους λάτρεις της τεχνολογίας;

Πώς να αγοράσετε ένα προσιτό MacBook για 11.000 TL; Πήγαμε στο Gaziantep για να επωφεληθούμε από την έκπτωση!

SDNshiftdelete.net

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στο Gürgençler

Η εκδήλωση έγινε ακόμη πιο πολύχρωμη με τη συμμετοχή του ιδρυτή του SDN Hakkı Alkan, του Doğan Kabak και της ομάδας του δημοφιλούς ιστότοπου τεχνολογίας ShiftDelete.Net. Αυτά τα διάσημα ονόματα τόνισαν τον ενθουσιασμό και τη σημασία των εγκαινίων και δημιούργησαν μια αξέχαστη μέρα για τους λάτρεις της τεχνολογίας στο Γκαζιαντέπ.

Ιδιαίτερα αξιοσημείωτη καμπάνια ήταν η έκπτωση 11.000 TL για υπολογιστές Mac που προσέφερε η Gürgençler ειδικά για το άνοιγμα. Αυτή η ελκυστική προσφορά προσέλκυσε πολύ τους λάτρεις της τεχνολογίας και πολλοί άνθρωποι παρακολούθησαν την εκδήλωση για να επωφεληθούν από αυτήν την ευκαιρία. Δεδομένου ότι αυτή η έκπτωση ισχύει μόνο στο κατάστημα Gaziantep, πολλοί άνθρωποι ταξίδεψαν στο Gaziantep για να επωφεληθούν από αυτήν την ευνοϊκή προσφορά.

Αυτή η εναρκτήρια εκδήλωση που διοργάνωσε ο Gürgençler δεν επικεντρώθηκε μόνο στην τεχνολογία. Ξεχωρίζει επίσης για τη συνειδητοποίηση της κοινωνικής ευθύνης. Στην εκδήλωση, υποστήριξε την εκστρατεία του Τουρκικού Εκπαιδευτικού Συλλόγου «Μην αφήσετε τον σεισμό να καταστρέψει το μέλλον μας» για την παροχή υποτροφιών σε παιδιά που έχασαν τους γονείς τους στο σεισμό. Kahramanmaraş. Σε όλους τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση διανεμήθηκαν πιστοποιητικά δωρεάς.