Πώς να αλλάξετε τη λάμπα φρένων στο Kia Soul 2011

Πώς να αλλάξετε τη λάμπα φρένων στο Kia Soul 2011

17 Δεκεμβρίου, 2022 0 By admin

Η λάμπα φρένων στο Kia Soul 2011 θα αρχίσει να καίγεται μετά από λίγο. Αυτοί οι λαμπτήρες χρησιμοποιούνται για να φωτίζουν το πεντάλ του φρένου όταν το χτυπάτε. Με τη χρήση, ο λαμπτήρας θα γίνει πιο σκοτεινός, μέχρι να καεί τελικά. Το παρακάτω βίντεο θα σας δείξει πώς να αλλάξετε τη λάμπα του φρένου στο Kia Soul 2011. Λάβετε υπόψη ότι είναι σημαντικό να αποφύγετε τη λήψη λαδιού ή γράσου στη λάμπα του φρένου, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει γρηγορότερο καφέ χρώμα.

Λάμπα led 7443

Όταν αντικαθιστάτε το φως φρένων στο Kia Soul 2011, μπορείτε να αντικαταστήσετε τον λαμπτήρα πυρακτώσεως με ένα LED. Τα LED έχουν πολλά πλεονεκτήματα, όπως μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και υψηλότερη απόδοση φωτός. Αυτοί οι λαμπτήρες έχουν επίσης ένα ψυχρό λευκό χρώμα που δεν ζεσταίνεται πολύ. Τοποθετούνται εύκολα και συνήθως μπορούν να γίνουν σε λιγότερο από 30 λεπτά. Υπάρχουν όμως μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξεις πριν ξεκινήσεις.

Λαμπτήρας αλογόνου 7443

Εάν αντικαθιστάτε το φως φρένων στο Kia Soul του 2011, είναι απαραίτητο να επιλέξετε τον σωστό ανταλλακτικό λαμπτήρα. Ένας λαμπτήρας αλογόνου 7443 θα παρέχει 18 πόδια απόσταση ακινητοποίησης στα 60 mph, ενώ ένα LED παρέχει 240 πόδια απόσταση ακινητοποίησης με την ίδια ταχύτητα. Τα καλά νέα είναι ότι και οι δύο λαμπτήρες θα λειτουργούν τέλεια με το όχημά σας, χάρη στα αναβαθμισμένα chipsets LED.

7443 λάμπα xenon

Εάν το φως του φρένου σας έχει χαμηλώσει και ψάχνετε για αντικατάσταση, σκεφτείτε να κάνετε αναβάθμιση σε λαμπτήρα LED. Τα φώτα LED μπορούν να είναι μια τεράστια αναβάθμιση για την ασφάλεια, την όραση και την πολυτέλεια του αυτοκινήτου σας. Αυτοί οι λαμπτήρες είναι επίσης συμβατοί με το 99% των οχημάτων, επομένως δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για προβλήματα συμβατότητας ή τρεμόπαιγμα. Επίσης, καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τους λαμπτήρες αλογόνου.

Οι λαμπτήρες LED και Xenon HID είναι διαθέσιμοι για τα περισσότερα οχήματα και μπορούν να βελτιώσουν την ορατότητα έως και πέντε φορές! Έχουν επίσης εγκατάσταση plug and play και συνοδεύονται από εγγύηση εφ’ όρου ζωής.

7443 ξένον ξένον

Εάν τα φώτα φρένων σας έχουν χαλάσει, μπορείτε απλά να τα αντικαταστήσετε μόνοι σας με εφεδρικές λάμπες. Αυτά είναι διαθέσιμα από την Advance Auto Parts. Αυτοί οι λαμπτήρες μπορούν να αυξήσουν την ορατότητά σας έως και 5 φορές και μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα. Όλοι αυτοί οι λαμπτήρες υποστηρίζονται από εγγύηση εφ’ όρου ζωής.

Ο λαμπτήρας LED 7443 συνοδεύεται από είκοσι τέσσερα chipsets SMD LED, παρέχοντας υψηλότερο επίπεδο φωτισμού από τον λαμπτήρα αλογόνου. Έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στο 99% των οχημάτων και εξαλείφει το τρεμόπαιγμα και τις ραδιοπαρεμβολές που είναι κοινές με τους λαμπτήρες αλογόνου. Παρέχει επίσης φωτισμό μεγάλης διάρκειας και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

7443 ξένον ξένον ξένον

Η αλλαγή του λαμπτήρα φρένων στο KIA Soul του 2011 μπορεί να είναι μια απλή διαδικασία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε τον σωστό τύπο λαμπτήρα και στη συνέχεια να τον εγκαταστήσετε. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, δεν θα χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για τη λάμπα του φρένου.

Ένας εφεδρικός λαμπτήρας έχει πολλά πλεονεκτήματα. Πρώτον, είναι πιο αποτελεσματικά και παράγουν φωτεινότερο φως από τα τυπικά λαμπάκια πυρακτώσεως. Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτών των λαμπτήρων είναι η μειωμένη κατανάλωση ενέργειας. Απαιτούν μόνο ένα κλάσμα της ενέργειας που καταναλώνουν οι τυπικοί λαμπτήρες πυρακτώσεως. Έχουν επίσης μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Πόσο συχνά πρέπει να επιθεωρείτε τακάκια φρένων Kia Sedona;