Πώς να αντικαταστήσετε τη λάμπα φρένων στο Kia Optima 2015

Πώς να αντικαταστήσετε τη λάμπα φρένων στο Kia Optima 2015

13 Δεκεμβρίου, 2022 0 By admin

Είναι πιο φωτεινοί από τους λαμπτήρες πυρακτώσεως

Ο λαμπτήρας φρένων Kia Optima 2015 είναι σημαντικά πιο φωτεινός από τους λαμπτήρες πυρακτώσεως. Αυτό συμβαίνει επειδή τα LED μπορούν να παράγουν πολύ μεγαλύτερη ποσότητα φωτός. Αν και ένας λαμπτήρας πυρακτώσεως μπορεί να έχει μικρότερη διάρκεια ζωής από έναν λαμπτήρα LED, μπορεί να παρέχει αρκετό φως. Ο τυπικός λαμπτήρας διαρκεί συνήθως περίπου πέντε χρόνια, αλλά μπορείτε να αγοράσετε λαμπτήρες αντικατάστασης που μπορούν να διαρκέσουν έως και 12 χρόνια.

Οι λαμπτήρες πυρακτώσεως εκπέμπουν μια αμυδρή λάμψη όταν είναι ενεργοποιημένοι, αλλά η αναβάθμιση LED σάς παρέχει άμεση απόκριση, ειδοποιεί τους άλλους οδηγούς νωρίτερα και έχει μια πιο μοντέρνα εμφάνιση LED. Το Diode Dynamics LED Brake Light είναι μια εξαιρετική αναβάθμιση για το Kia Optima σας, καθώς προσφέρει στυλ και λειτουργικότητα. Επιπλέον, η φωτεινότητα του λαμπτήρα μπορεί να ελεγχθεί με μέτρηση αυλού.

Είναι φθηνότερα

Ο λαμπτήρας του φρένου είναι υπεύθυνος για το φωτισμό των φρένων σας όταν πατάτε τα φρένα. Αυτοί οι λαμπτήρες είναι απαραίτητοι για την ασφάλειά σας, καθώς προειδοποιούν τους άλλους οδηγούς να επιβραδύνουν ή να σταματήσουν. Όταν σβήσει ο λαμπτήρας, τα φρένα σας δεν θα λειτουργούν πλέον και θα χάσετε αυτό το σημαντικό χαρακτηριστικό ασφαλείας. Επίσης, το να μην λειτουργούν τα φώτα φρένων είναι παράνομο και μπορεί να σας βγάλει ένα βαρύ εισιτήριο «φτιάξτε το».

Μία από τις καλύτερες επιλογές aftermarket είναι το LASFIT Pro HK6. Αυτός ο λαμπτήρας είναι άμεση αντικατάσταση και ο σχεδιασμός είναι plug-and-play. Οι λαμπτήρες τοποθετούνται εύκολα και το αρχικό καπάκι σκόνης θα κλείσει μόλις οι λαμπτήρες βρεθούν μέσα στο περίβλημα. Αυτός ο λαμπτήρας είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν αναζητάτε την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής. Η εγκατάσταση είναι γρήγορη και εύκολη με το μονοκόμματο σχέδιο και δεν θα χρειαστείτε επιπλέον δακτύλιο συγκράτησης.

Ο καλύτερος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι οι λαμπτήρες των φρένων σας λειτουργούν σωστά είναι να επιθεωρήσετε τα φώτα φρένων σας κατά τη διάρκεια ενός σημαντικού σέρβις. Με την πάροδο του χρόνου, οι υποδοχές των φώτων φρένων μπορεί να φθαρούν και να λερωθούν. Εάν οι υποδοχές των φώτων φρένων έχουν διαβρωθεί ή λερωθούν, μπορεί να δυσλειτουργήσουν, εμποδίζοντας το αυτοκίνητό σας να λειτουργεί όταν πατάτε τα φρένα. Ένα προειδοποιητικό φως φρένων θα ανάψει στο ταμπλό σας για να σας ειδοποιήσει για ένα πιθανό πρόβλημα με τα φώτα φρένων.

Είναι πιο εύκολο να εγκατασταθούν

Ένας σπασμένος λαμπτήρας φρένων είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα σε ένα αυτοκίνητο. Ο λαμπτήρας είναι υπεύθυνος για το ανάβει το φως του φρένου όταν πατάτε το πεντάλ του φρένου, προειδοποιώντας τους άλλους οδηγούς να επιβραδύνουν. Εάν ο λαμπτήρας είναι νεκρός, δεν θα μπορείτε ποτέ να δείτε τα φρένα του αυτοκινήτου σας και διατρέχετε μεγαλύτερο κίνδυνο ατυχήματος ή να σας τραβήξει η αστυνομία. Ευτυχώς, η αντικατάσταση ενός σπασμένου λαμπτήρα φρένων είναι μια απλή διαδικασία που απαιτεί μόνο βασικά εργαλεία.

Α 2015 kia optima Ο λαμπτήρας φρένων είναι πολύ πιο εύκολος στην εγκατάσταση από έναν λαμπτήρα OEM. Αν και υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές aftermarket, το LASFIT Pro HK6 είναι μια εύκολη στην εγκατάσταση άμεση αντικατάσταση. Η μονοκόμματη σχεδίαση καθιστά αυτόν τον λαμπτήρα εύκολο στην εγκατάσταση και δεν απαιτεί ειδικά εργαλεία. Ο λαμπτήρας κλειδώνει επίσης στη θέση του με ένα σφιχτό καπάκι σκόνης, καθιστώντας το παιχνιδάκι στην εγκατάσταση.

Η εγκατάσταση ενός λαμπτήρα φρένων Kia Optima 2015 είναι σχετικά εύκολη, αλλά μπορεί να θέλετε να λάβετε κάποια βοήθεια. Ευτυχώς, τα περισσότερα βήματα είναι εύκολα και εμπίπτουν στην κατηγορία “κάντο μόνος σου”. Η διαδικασία εγκατάστασης είναι παρόμοια για τους εξωτερικούς και εσωτερικούς λαμπτήρες, αλλά η αντικατάσταση της πλευράς του συνοδηγού είναι πιο δύσκολη λόγω του δοχείου ψυκτικού στην πλευρά του συνοδηγού του οχήματος. Είναι επίσης σημαντικό να θυμάστε να επιλέγετε λαμπτήρες υψηλής ποιότητας, καθώς κοστίζουν περισσότερο από τους λαμπτήρες χαμηλότερης ποιότητας.

Αναβαθμίστε τη λάμπα φρένων Kia Sorento 2014

Βίντεο Youtube