Πώς να εγκαταστήσετε το θέμα των Windows 10 στα Windows 11;

Πώς να εγκαταστήσετε το θέμα των Windows 10 στα Windows 11;

28 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Γεια σε όλους, συνδρομητές ShiftDelete.Net! Σε αυτόν τον επίκαιρο οδηγό, εξηγήσαμε πώς να εγκαταστήσετε το θέμα των Windows 10 στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας την έκδοση των Windows 11. Όπως γνωρίζουμε, τα Windows 11 έχουν προσφερθεί σε χρήστες με ένα εντελώς ανανεωμένο θέμα. Ποιος σκέφτεται λοιπόν τους χρήστες που δεν τους αρέσει αυτό το θέμα; Το σκεφτήκαμε και εμείς! Ακολουθεί ο οδηγός για το πώς να εγκαταστήσετε το θέμα των Windows 10 στα Windows 11!

Πώς να εγκαταστήσετε το θέμα των Windows 10 στα Windows 11;

Τα Windows 11 άλλαξαν σχεδόν εντελώς την εμφάνιση και την αίσθηση των Windows 10. Αλλά αυτό που η Microsoft δεν έλαβε υπόψη εδώ είναι πιθανώς αυτό που ονομάζουμε «συνήθειες χρήστη». Ωστόσο, οι χρήστες που δεν μπορούν να συνηθίσουν τα Windows 11 δεν πρέπει να ανησυχούν. Επειδή η ομάδα του ShiftDelete.Net το σκέφτηκε και ρώτησε “Πώς να εγκαταστήσω το θέμα των Windows 10 στα Windows 11;” δημοσίευσε τον επώνυμο οδηγό. Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να αλλάξετε το θέμα:

 1. Πρώτα απ ‘όλα, για τη διαδικασία μετατροπής, Έναρξη 11 Χρειάζομαι μια εφαρμογή που ονομάζεται . Εγκαθιστούμε το Start11 στον υπολογιστή μας. 6 δολάρια ΗΠΑ Σε αντάλλαγμα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την άδεια δια βίου.
 2. Μετά τις διαδικασίες εγκατάστασης και αδειοδότησης, ξεκινήστε “Το μενού Έναρξη” Επιλέγουμε το θέμα ως Windows 10 μέσω του Start11.
 3. “Το μενού Έναρξη” Στη συνέχεια, μετά την αλλαγή του θέματος “Γραμμή εργασιών” Υπάρχει. Πάλι έναρξη11Ξεκινάμε την αντικατάστασή του με Windows 10 χρησιμοποιώντας .
 4. Τα πράγματα λειτουργούν λίγο διαφορετικά με το θέμα «Γραμμή εργασιών». Επιλέγουμε πρώτα πώς θα κλείσουν οι εφαρμογές.
 5. Προαιρετικά, καθορίζουμε τη θέση της ράβδου.
 6. Για πλήρη προβολή αργότερα “Να ξεκινήσω” Αλλάζουμε το εικονίδιο. Όλες οι συναλλαγές εδώ χειροκίνητα Θα το φροντίσουμε.
 7. Windows 10 Πακέτο εικονιδίων μενού Έναρξη από το WinCustomize Κατέβασέ το.
 8. Εξαγάγετε τα αρχεία σε έναν φάκελο της επιλογής σας.
 9. Εκκίνηση Έναρξη11.
 10. Μεταβείτε στην καρτέλα Start Button.
 11. Χρησιμοποιήστε μια προσαρμοσμένη επιλογή εικόνας κουμπιού έναρξηςΕνεργοποιήστε και προσθέστε το επιθυμητό εικονίδιο.
 12. Επιπλέον, μπορείτε να αντικαταστήσετε τα εικονίδια των Windows 11 με τα εικονίδια των Windows 10 στο πακέτο εικονιδίων που κατεβάσατε. Ωστόσο, να θυμάστε ότι πρέπει να κάνετε αυτή τη διαδικασία “χειροκίνητα”.
 13. Εκτός από όλα αυτά, μπορείτε να κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές αντικαθιστώντας τις φωτογραφίες φόντου με τις τυπικές φωτογραφίες των Windows 10. Για πρόσθετες προσαρμογές επιφάνειας εργασίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προγράμματα επεξεργασίας όπως το Wallpaper Engine.

Είναι διασκεδαστικό, αλλά τι καλό θα κάνει; Νέα λειτουργία YouTube!

Είναι διασκεδαστικό, αλλά τι καλό θα κάνει; Νέα λειτουργία YouTube!

Το YouTube είναι εδώ με μια νέα λειτουργία. Τώρα, κάθε φορά που κάνετε κλικ στην εγγραφή σε ένα βίντεο, θα γίνονται αλλαγές στην αρχική οθόνη. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες…

Εάν ακολουθήσετε όλα τα βήματα, ο υπολογιστής σας θα μοιάζει με τα Windows 10 όταν χρησιμοποιείτε τα Windows 11, δηλαδή με τον τρόπο που τον έχετε συνηθίσει. «Πώς να εγκαταστήσω το θέμα των Windows 10 στα Windows 11; Εάν ο οδηγός μας ήταν χρήσιμος για εσάς, μην ξεχάσετε να τον αναφέρετε στην ενότητα σχολίων…