Σημαντική δήλωση για το 5G και το Internet υψηλής ταχύτητας από τον Υπουργό Abdulkadir Uraloğlu!

Σημαντική δήλωση για το 5G και το Internet υψηλής ταχύτητας από τον Υπουργό Abdulkadir Uraloğlu!

20 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Abdulkadir Uraloğlu έγινε σήμερα 5η γενιά (5G) Κινητή επικοινωνία Σημαντικές δηλώσεις έκανε στην τελετή έναρξης έργων ανάπτυξης υποδομών. Ενώ έδωσε κρίσιμες πληροφορίες για την υποδομή και τις επενδύσεις του διαδικτύου της Τουρκίας, ο Uraloğlu έδωσε επίσης καλά νέα για το 5G και το διαδίκτυο υψηλής ταχύτητας.

Υπουργός Abdulkadir Uraloğlu: Η υπηρεσία Internet υψηλής ταχύτητας θα είναι διαθέσιμη σε κάθε σπίτι

Μια από τις πιο εντυπωσιακές δηλώσεις που έκανε ο Υπουργός Abdulkadir Uraloğlu κατά τη διάρκεια της κυκλοφορίας ήταν για το Internet υψηλής ταχύτητας. Uraloğlu, ευρυζωνική σύνδεση Είπε ότι η υπηρεσία διαδικτύου θα φτάσει σε κάθε νοικοκυριό τις επόμενες περιόδους.

Η δήλωση που έγινε για το θέμα έχει ως εξής:

«Ο αριθμός των συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας, που ήταν 23 εκατομμύρια το 2002, έφτασε περίπου τα 91,36 εκατομμύρια. Βλέπουμε ότι ο αριθμός των ευρυζωνικών συνδρομητών, που ήταν σχεδόν μηδενικός το 2002, έχει φτάσει πλέον τα 93,06 εκατομμύρια. Το επόμενο διάστημα θα φέρουμε υπηρεσίες Internet υψηλής ταχύτητας σε κάθε σπίτι. Στόχος μας είναι να αυξήσουμε τον αριθμό των ευρυζωνικών συνδρομητών σε 111,7 εκατομμύρια και τον αριθμό των συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας σε 101,8 εκατομμύρια το 2028. «Το μήκος της υποδομής οπτικών ινών μας έχει ξεπεράσει τα 536.000 χιλιόμετρα».

Η BTK χτύπησε τη γροθιά της στο τραπέζι: Απαγορεύεται το Twitter!

Η BTK χτύπησε τη γροθιά της στο τραπέζι: Απαγορεύεται το Twitter!

Η Αρχή Τεχνολογίας Πληροφορικής και Επικοινωνιών, ή BTK όπως είναι γνωστή εν συντομία, έχει ταράξει την ατζέντα με την απαγόρευση της διαφήμισης στο Twitter.

Αναφερόμενος σε μελέτες 5G κατά τη διάρκεια της κυκλοφορίας, ο Uraloğlu είπε ότι έχουν δημιουργήσει μια υποδομή στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης όπου πολίτες και διεθνείς επιβάτες των οποίων οι συσκευές είναι συμβατές με 5G μπορούν να απολαμβάνουν 5G και έχουν χορηγήσει δοκιμαστικές εξουσιοδοτήσεις σε φορείς εκμετάλλευσης δικτύων κινητής τηλεφωνίας και εγχώριους κατασκευαστές ως μέρος του 5G ετοιμότητα.

«Έχουμε δημιουργήσει μια υποδομή στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης όπου οι πολίτες μας και οι διεθνείς επιβάτες με συσκευές με δυνατότητα 5G μπορούν να απολαμβάνουν 5G. Ως μέρος της ετοιμότητας 5G, χορηγούμε δοκιμαστικές εξουσιοδοτήσεις στους παρόχους δικτύων κινητής τηλεφωνίας και στους εγχώριους κατασκευαστές μας για να διασφαλίσουμε ότι είναι τεχνολογικά προετοιμασμένοι για το 5G. Το δίκτυο 5G δοκιμάζεται σε 25 διαφορετικές τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένης της Κωνσταντινούπολης, της Άγκυρας, της Σμύρνης, της Αδριανούπολης και του Κοτζαέλι, στο πλαίσιο των χορηγηθεισών αδειών. Η BTK έχει εξουσιοδοτήσει 3 παρόχους κινητής τηλεφωνίας να παρέχουν υπηρεσία 5G στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.»

Λοιπόν, τι γνώμη έχετε για τις δηλώσεις που έγιναν σχετικά με το 5G και το Internet υψηλής ταχύτητας; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων!