Συνάντηση τεχνολογίας με τον Hakkı Alkan: Είμαστε μαζί σας στο EV Charge Show!

Συνάντηση τεχνολογίας με τον Hakkı Alkan: Είμαστε μαζί σας στο EV Charge Show!

2 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Το EV Charge Show, το οποίο αναμένεται ιδιαίτερα από όσους ενδιαφέρονται για τα ηλεκτρικά οχήματα και τις τεχνολογίες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη και θα ανοίξει τις πόρτες του στους λάτρεις της τεχνολογίας υπό την ηγεσία της μάρκας VOLTGO. Αυτή η ειδική εκδήλωση θα προσφέρει ένα συναρπαστικό παράθυρο στον μελλοντικό κόσμο των μεταφορών και της ενέργειας. Σε αυτή την εκδήλωση όπου ο Hakkı Alkan θα συναντήσει τους λάτρεις της τεχνολογίας, θα μιλήσουμε για τα ηλεκτρικά οχήματα και τη φόρτιση.

Το EV Charge Show ξεχωρίζει ως εκδήλωση με φιλοσοφία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Οι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων και οι λάτρεις της τεχνολογίας θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για τεχνολογίες φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, λύσεις αποθήκευσης ενέργειας και πρακτικές βιώσιμης ενέργειας σε αυτή την εκδήλωση. Η επωνυμία VOLTGO θα παρέχει ευχάριστες και ενημερωτικές συνομιλίες για αυτά τα θέματα στους συμμετέχοντες στην εκδήλωση.

Αυτή η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη, προσφέρει μια απαράδεκτη ευκαιρία για τους λάτρεις της τεχνολογίας και της τεχνολογίας φόρτισης οχημάτων. Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την VOLTGO EnergyTechs, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν σημαντικές πληροφορίες για τις ενεργειακές τεχνολογίες του μέλλοντος.

Η εκδήλωση θα προσφέρει επίσης ευχάριστες εκπλήξεις και χώρους εμπειρίας. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον χώρο της εκδήλωσης για να δουν πόσο ενδιαφέρουσες μπορεί να είναι φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες που βασίζονται σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Η VOLTGO περιμένει όλους όσους παρακολουθήσουν την εκδήλωση τόσο με τεχνολογικές συζητήσεις όσο και με την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023, στις 14:00. Ωστόσο, μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες στους επίσημους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης της VOLTGO.

Αυτή η εκδήλωση θα είναι ένα σημαντικό σημείο συνάντησης για όλους όσους ενδιαφέρονται για τα ηλεκτρικά οχήματα και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Προσφέρει μια απαράδεκτη ευκαιρία για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα για τις τεχνολογίες του μέλλοντος, ενώ περνούν μια ευχάριστη μέρα. Θα σας περιμένουμε και εμείς.