Τέλος: Η Google έφερε στο Android τη λειτουργικότητα που προσφέρει στο iOS εδώ και 4 χρόνια!

Τέλος: Η Google έφερε στο Android τη λειτουργικότητα που προσφέρει στο iOS εδώ και 4 χρόνια!

17 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Οι Χάρτες Google είναι μια από τις πιο χρησιμοποιούμενες εφαρμογές πλοήγησης στον κόσμο. Η πλατφόρμα, που εμφανίζεται καθημερινά με περισσότερα διαφορετικά και πιο λειτουργικά χαρακτηριστικά, έχει σήμερα στην ατζέντα νέες εξελίξεις. Σύμφωνα με τα νέα, η λειτουργία καιρού, διαθέσιμη εδώ και καιρό στην έκδοση iOS της εφαρμογής Google Maps, έρχεται και στο Android.

Η λειτουργία καιρού έρχεται στην έκδοση Android των Χαρτών Google!

Μια απαραίτητη εφαρμογή για smartphone όταν βρίσκεστε στο εξωτερικό. Χάρτες Google συνέβη. Η εφαρμογή Χάρτες, που διευκολύνει την εργασία σας, ειδικά όταν πηγαίνετε στο εξωτερικό, είναι μια απαραίτητη εφαρμογή για τους χρήστες.

Τέλος, η Google έφερε στο Android τη λειτουργικότητα που πρόσφερε στο iOS εδώ και 4 χρόνια!

Επιπλέον, η εφαρμογή Χάρτες Google έκδοση iOS για ορισμένο χρόνο Android Έχει μια δυνατότητα που δεν είναι διαθέσιμη στην προηγούμενη έκδοση. Με αυτήν τη δυνατότητα, οι χρήστες της Apple έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο στην εφαρμογή για περίπου τέσσερα χρόνια. καιρική κατάσταση βλέπω. Με τα νέα που κυκλοφόρησαν σήμερα, αυτή η δυνατότητα έρχεται και στην έκδοση Android.

Οι Χάρτες Google κατηγορούνται ότι οδήγησαν τους οδηγούς να περάσουν τη γέφυρα που κατέρρευσε

Οι Χάρτες Google κατηγορούνται ότι οδήγησαν τους οδηγούς να περάσουν τη γέφυρα που κατέρρευσε

Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του στην προσπάθειά του να διασχίσει μια γέφυρα που κατέρρευσε λόγω λανθασμένων πληροφοριών που παρέχονται από τους Χάρτες Google.

Ο λόγος που έχει περάσει τόσος χρόνος είναι ότι η λειτουργία καιρού στην έκδοση Android της εφαρμογής Google άλλαξε τη διεπαφή χρήστη. Η εταιρεία ισχυρίζεται επίσης ότι αναπτύσσει μια αυτόνομη εφαρμογή καιρού για Android.

Εάν το εν λόγω χαρακτηριστικό είναι Android 14 QPR1 Beta 2 εμφανίστηκε στην κυκλοφορία. Μια επιλογή ρυθμίσεων που περιλαμβάνεται στην έκδοση αποκάλυψε ότι η Google σχεδιάζει να προσθέσει τις καιρικές συνθήκες στους Χάρτες Google τον Δεκέμβριο. Η λειτουργία βρίσκεται ως ένα μικρό πλαίσιο κάτω από την ενότητα αναζήτησης που δείχνει τη θερμοκρασία.

Τέλος, η Google έφερε στο Android τη λειτουργικότητα που πρόσφερε στο iOS εδώ και 4 χρόνια!

Όταν κάνετε κλικ σε αυτήν την ενότητα, μπορείτε να δείτε την τρέχουσα θερμοκρασία της περιοχής, τις υψηλότερες και χαμηλότερες θερμοκρασίες της ημέρας και την ωριαία πρόγνωση. Επιπλέον, κάποιος που παρατήρησε τη λειτουργία μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο οθόνης με το πώς φαίνεται η λειτουργία.

Λοιπόν, τι γνώμη έχετε για τη λειτουργία καιρού των Χαρτών Google; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων!