Τίποτα από το OS 2.5 beta με το Android 14 δεν συμβαίνει!

Τίποτα από το OS 2.5 beta με το Android 14 δεν συμβαίνει!

12 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Τίποτα, ανακοίνωσε την επόμενη φάση του προγράμματος beta μέσω μιας ανάρτησης στην κοινότητα. Ανακοίνωση, Τίποτα Phone 2 Για Τίποτα OS 2.5 Περιλαμβάνει την κυκλοφορία της πρώτης ανοιχτής beta έκδοσης της έκδοσης. Όπως γνωρίζουμε, αυτή η ενημέρωση Android 14 θα βασιστεί. Η ενημέρωση περιλαμβάνει μια σειρά από νέες δυνατότητες και βελτιώσεις, καθώς και μια ειδική προεπισκόπηση του Android 14.

Τίποτα OS 2.5 δεν διατίθεται επίσημα με το Android 14

Όπως έκανε η εταιρεία με το Android 13 και την Google νωρίτερα φέτος Εγγραφείτε στο πρόγραμμα Android 14 beta Όπως είχε υποσχεθεί στην αρχή, Τίποτα OS 2.5 beta ανακοίνωσε επίσημα ότι η έκδοσή του είναι έτοιμη για δημόσια δοκιμή. Αυτή η ανακοίνωση ακολουθεί την έκδοση Developer Preview του Nothing Phone 1 που κυκλοφόρησε τον Μάιο.

Αυτή η έκδοση beta είναι διαθέσιμη για τους κατόχους Nothing Phone 2 που αισθάνονται άνετα να δοκιμάζουν το λογισμικό και να αναφέρουν σφάλματα ή κινδυνεύουν να αντιμετωπίσουν πιθανά προβλήματα με την εμπειρία χρήστη ή τις δυνατότητες. Android 14 παρόν. Δεδομένου ότι το Nothing OS είναι μια ιδιόκτητη έκδοση του Android αποκλειστικά για τηλέφωνα Nothing, οι δυνατότητες και οι βελτιώσεις που περιλαμβάνονται σε αυτήν την ενημέρωση είναι τόσο συγκεκριμένες για το Nothing όσο και γενικές για το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα Android.

Αξιολόγηση iPhone 15 από τον CEO της Nothing!  Όμορφο αλλά…

Αξιολόγηση iPhone 15 από τον CEO της Nothing! Όμορφο αλλά…

Τι είπε ο CEO της Nothing για το iPhone 15; Ο Carl Pei, που δεν του άρεσαν οι καινοτομίες της Apple, δεν ξέχασε να αναφέρει το Watch Series 9.

Τι προσφέρει η ενημέρωση;

  • Ενημερώθηκε η διεπαφή της Βιβλιοθήκης Widget για να κάνει τα γραφικά στοιχεία Nothing να φαίνονται πιο καθαρά.
  • Έφτασε ένα νέο γραφικό στοιχείο φωτογραφιών, το οποίο σας επιτρέπει να εμφανίζετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες τόσο στην αρχική οθόνη όσο και στην οθόνη κλειδώματος.
  • Έφτασε ένα νέο πρόγραμμα επεξεργασίας στιγμιότυπων οθόνης και μενού, επιτρέποντας πιο προηγμένες λειτουργίες επεξεργασίας και γρήγορες διαγραφές.
  • Ενημερώθηκε η σχεδίαση κίνησης της πλάτης για να ταιριάζει καλύτερα στο στυλ του Nothing.
  • Προστέθηκε μια επιλογή απόκρυψης εικονιδίων εφαρμογών στην αρχική οθόνη και στο συρτάρι εφαρμογών.
  • Το διπλό πάτημα του κουμπιού λειτουργίας για γρήγορη πρόσβαση σε μια επιλεγμένη λειτουργία είναι πλέον προσαρμόσιμο.
  • Με την ενημερωμένη διεπαφή ελέγχου έντασης ήχου, κατέστη δυνατή η ξεχωριστή προσαρμογή των επιπέδων ήχου του ήχου κλήσης και των ειδοποιήσεων.
  • Προστέθηκαν νέες μονόχρωμες ταπετσαρίες για πιο καθαρή εμφάνιση στην αρχική οθόνη.

Επιπλέον, καθώς πρόκειται για λογισμικό beta και τα πράγματα μπορεί σίγουρα να πάνε στραβά, η εταιρεία έδωσε επίσης οδηγίες για τον τρόπο επαναφοράς στην προηγούμενη έκδοση. Ωστόσο, αξίζει να θυμάστε ότι μια επαναφορά θα προκαλέσει την επαναφορά του τηλεφώνου σας στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, με αποτέλεσμα την απώλεια δεδομένων.