Τίποτα δεν ξεπερνά αυτή την τιμή: παρουσιάζεται το vivo TWS Air2!

Τίποτα δεν ξεπερνά αυτή την τιμή: παρουσιάζεται το vivo TWS Air2!

30 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Προσελκύοντας σημαντικό κοινό στη χώρα μας με τις συσκευές που παράγει, η vivo παράγει επιτυχημένες συσκευές και στον τομέα των ασύρματων ακουστικών, καθώς και smartphone κατάλληλα για όλα τα επίπεδα. Σήμερα η εταιρεία παρουσίασε το μοντέλο vivo TWS Air2, το οποίο είναι αξιοσημείωτο σε σχέση τιμής-ποιότητας.

Το vivo TWS Air2 προσφέρει έως και 30 ώρες αναπαραγωγής

Συνεχίζοντας την πρόσφατη άνοδό της, η vivo παρουσιάζει στους χρήστες της το δεύτερο μοντέλο της σειράς TWS Air. Η εταιρεία παρουσίασε το μοντέλο vivo TWS Air2, το οποίο προσφέρει καλύτερη διάρκεια ζωής και ανθεκτικότητα της μπαταρίας. Το ακουστικό περιλαμβάνει επίσης σύνδεση Bluetooth 5.3.

vivo TWS Air2

Όταν βλέπουμε τα ακουστικά Vivo, προσφέρει προγράμματα οδήγησης 14,2 mm, 3D χωρικό ήχο και χαρακτηριστικά στερεοφωνικού ήχου DeepX 3.0. Υποστηρίζοντας κωδικοποιητές ήχου AAC, SBC και LC3, τα ακουστικά διαθέτουν μείωση θορύβου κλήσεων AI και προηγμένη λειτουργία χαμηλής καθυστέρησης έως 55 ms.

Δειγματοληψία αφής 1200Hz, 12GB RAM, κάμερα OIS 64MP: Παρουσιάστηκε το Vivo Y100 5G!

Δειγματοληψία αφής 1200Hz, 12GB RAM, κάμερα OIS 64MP: Παρουσιάστηκε το Vivo Y100 5G!

Η Vivo παρουσίασε το νέο της προσιτό smartphone Android. Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά και η τιμή αυτού του μοντέλου που ονομάζεται Vivo Y100 5G…

Από την άλλη, ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά ήταν η μεγάλη διάρκεια ζωής του. Το μοντέλο Vivo προσφέρει έως και 30 ώρες αναπαραγωγής. Τα ακουστικά IP54 ανθεκτικά στη σκόνη και το πιτσίλισμα είναι διαθέσιμα σε λευκό και μαύρο. Το μοντέλο θα ανέβει στη σκηνή στην τιμή των 20 δολαρίων.

Λειτουργικότητα vivo TWS Air2
Αυτήν Προγράμματα οδήγησης 14,2 mm, στερεοφωνικός ήχος DeepX 3.0, πανοραμικός ήχος 3D
Μπαταρία 6 ώρες με μία φόρτιση, 30 ώρες με θήκη φόρτισης
Καθυστέρηση 55 ms με λειτουργία παιχνιδιού
Βιωσιμότητα Πιστοποίηση IP54
Σύνδεση Bluetooth 5.3, γρήγορη φόρτιση USB-C
Αλλα χαρακτηριστικά Έλεγχος αφής, υποστήριξη βοηθού AI