Τα ακουστικά θα φορτίζονται πλέον με Sony DualSense!

Τα ακουστικά θα φορτίζονται πλέον με Sony DualSense!

18 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Sony, Διπλό νόημα Φέρνει συνεχώς νέα χαρακτηριστικά. Τώρα υπάρχουν το DualSenses, το οποίο μπορείτε να συνδέσετε και να φορτίσετε ασύρματα τα ακουστικά σας. στην εταιρεία διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας Sony Φόρτιση των ασύρματων ακουστικών DualSense εφαρμόζεται για.

Το Sony DualSense θα έρθει με εσωτερική υποδοχή φόρτισης!

Sony μέχρι τώρα Διπλό νόημα Έχει φέρει πολλές καινοτομίες στο Μεταξύ αυτών, βρίσκουμε πολλές καινοτομίες όπως ενσωματωμένα ηχεία, μικρόφωνο, επιφάνεια αφής και ενεργοποιητές αφής. Αλλά τέτοια καινοτομία δεν έχει ξαναδεί. Sony Κατέθεσε μια πατέντα για το χειριστήριο PlayStation 5. Η εφαρμογή της Sony φαίνεται στην παρακάτω εικόνα. Δυνατότητα φόρτισης ασύρματων ακουστικών μέσω DualSense.

sony-dualsense-lets-you-charge-your-headphones-2

Σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα πολύ ενδιαφέρον σχέδιο Sonyπροφανώς για να φορτίσετε τα ασύρματα ακουστικά σας Διπλό νόημαΠροσθέτει μια τοποθεσία στο . Σχεδιασμένο όπως το κουτί των ασύρματων ακουστικών, το νέο DualSense περιέχει επίσης Μπορεί να συνδυαστεί με ακουστικά. Με αυτόν τον τρόπο, τα ασύρματα ακουστικά και το DualSense θα λειτουργούσαν μαζί καλύτερη ποιότητα ήχου θα παρουσιάσω.

Τα καλύτερα παιχνίδια PlayStation 5!  (2023)

Τα καλύτερα παιχνίδια PlayStation 5! (2023)

Σε αυτό το περιεχόμενο, έχουμε συλλέξει για εσάς τα καλύτερα βιντεοπαιχνίδια για την κονσόλα PlayStation 5. Εδώ είναι τα καλύτερα παιχνίδια PS 5…

SonyΑυτό το ασυνήθιστο σχέδιο σχεδιάστηκε προφανώς για να κάνει τα ακουστικά πιο εύχρηστα. Επιπλέον, το γεγονός ότι μπορεί να παρέχει καλύτερη ποιότητα ήχου θα ευχαριστήσει τους χρήστες. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί για άλλη μια φορά ότι το έργο αυτό βρίσκεται στο στάδιο της πατέντας. Έτσι, η Sony μπορεί να μην εφαρμόσει ποτέ αυτό το σχέδιο. Ας δούμε Sonyαυτό το σχέδιο που έκανε PS5 Θα το χρησιμοποιήσει;

Εσείς με τη βάση σύνδεσης ακουστικών Sony Wireless Διπλό νόημα Πώς σου ήρθε η ιδέα; Πιστεύετε ότι είναι απαραίτητο; Μπορείτε να εκφράσετε τις ιδέες σας στα σχόλια.