Τα νήματα προσέφεραν μια δυνατότητα premium X δωρεάν!

Τα νήματα προσέφεραν μια δυνατότητα premium X δωρεάν!

13 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Η Threads, η οποία παρουσιάστηκε πρόσφατα και έλαβε μεγάλη προσοχή ως εναλλακτική της X (Twitter), προσπαθεί να αυξήσει τη δύναμή της στο σκληρό ανταγωνιστικό περιβάλλον με τον αντίπαλό της. Η Meta, η εταιρεία-ομπρέλα της πλατφόρμας, κυκλοφόρησε μια νέα ενημέρωση, φέρνοντας δωρεάν την επί πληρωμή λειτουργικότητα του X στην εμπειρία χρήστη. εδώ είναι οι λεπτομέρειες

Η Threads λαμβάνει πολύ σοβαρά μέτρα!

Γιος ; Κατάφερε να κερδίσει αριθμό ρεκόρ χρηστών πολύ σύντομα μετά την κυκλοφορία του, αλλά δεν κατάφερε να διατηρήσει αυτούς τους χρήστες στην πλατφόρμα. Δεδομένης αυτής της αρνητικής τάσης, η εταιρεία άρχισε να λαμβάνει μέτρα με στόχο την εντατικοποίηση του ανταγωνισμού.

Με την τελευταία ενημέρωση, οι χρήστες του Threads θα μπορούν να βλέπουν τι προσφέρει η X στους συνδρομητές της Blue (Premium). Δουλειά Τους δόθηκε η ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τις δεξιότητές τους στην εφαρμογή δωρεάν.

Επιμέλεια έκδοσης

Με μια άλλη δυνατότητα που εισήχθη στην εμπειρία χρήστη με αυτήν την προσθήκη, οι χρήστες είχαν την επιλογή να προσθέτουν φωνητικές σημειώσεις στις αναρτήσεις τους. Η δυνατότητα, η οποία αναμένεται να διατεθεί σταδιακά σε όλους τους χρήστες, είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο σε περιορισμένη ομάδα χρηστών.

Το X μπορεί να αρνηθεί την πρόσβαση!  Απόρριψη της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον Έλον Μασκ

Το X μπορεί να αρνηθεί την πρόσβαση! Απόρριψη της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον Έλον Μασκ

Δηλώνοντας ότι η καταπολέμηση της παραπληροφόρησης στο Χ δεν είναι σε επαρκές επίπεδο, η Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης δημοσίευσε ανοιχτή επιστολή προς τον Έλον Μασκ.

Στη σημερινή αγορά, όπου οι αξιοσημείωτες στάσεις και αποφάσεις του Έλον Μασκ μπαίνουν συχνά στην ημερήσια διάταξη, η Meta φαίνεται να προσπαθεί να κάνει σχετικά πιο σοβαρά και σαφέστερα βήματα. Αυτά τα μέτρα, τα οποία φαίνονται μικρά αλλά αντίθετα με την εμφάνισή τους, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά, επιτρέποντας στην εταιρεία να κερδίσει το πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού όπως κρίνει σκόπιμο.

Κοινή χρήση φωνής

Λοιπόν, ποια είναι η γνώμη σας για αυτήν τη νέα ενημέρωση των Threads; Πιστεύετε ότι ο Χ μπορεί να κάνει αλλαγές με βάση αυτή την ενέργεια του αντιπάλου του; Βρήκατε χρήσιμη τη νέα δυνατότητα κοινής χρήσης φωνής που εισήχθη στην πλατφόρμα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις και τις προβλέψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.