Το λειτουργικό Apple-1 πωλήθηκε σε τιμή ρεκόρ

Το λειτουργικό Apple-1 πωλήθηκε σε τιμή ρεκόρ

27 Αυγούστου, 2023 0 By admin

του κόσμου πολυτιμότερη εταιρεία μήλοΗ εταιρεία ξεκίνησε τα πρώτα χρόνια της ιστορίας της με την παραγωγή υπολογιστών. Το Apple-1, που αναπτύχθηκε από τον Steve Jobs και τον Steve Wozniak, βρήκε πρόσφατα έναν αγοραστή σε τιμή ρεκόρ. Δημοπρατήθηκε επίσης μια διαφημιστική αφίσα που έγραψε ο Τζομπς.

Apple-1.223 χιλιάδες; Η αγγελία εργασίας πωλήθηκε για 175.000 $

Ο αποκατεστημένος υπολογιστής Apple-1, ένας από τους πρώτους υπολογιστές που παρήχθησαν από τους ιδρυτές της Apple, Steve Jobs και Steve Wozniak, βγήκε σε δημοπρασία. Σε δημοπρασία την περασμένη εβδομάδα 223.000 $ για το Apple-1 θα είχε αλλάξει χέρια.

1976-77 μεταξύ των ετών μόνο 200 κομμάτια Το κατασκευασμένο Apple-1 αναπτύχθηκε από τους Jobs και Wozniak. Αυτοί οι υπολογιστές έπαιξαν ζωτικό ρόλο στη δημιουργία της Apple, η οποία έγινε η πιο πολύτιμη εταιρεία στον κόσμο, φτάνοντας σε χρηματιστηριακή αξία τα 3 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Το πρώτο iPhone βρήκε αγοραστή σε εκπληκτική τιμή σε δημοπρασία!

Το πρώτο iPhone βρήκε αγοραστή σε εκπληκτική τιμή σε δημοπρασία!

Καθώς η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το μοντέλο iPhone 15, το πρώτο iPhone από ζελατίνα βρήκε αγοραστές σε εκπληκτική τιμή.

Το Apple-1 που δημοπρατείται λέγεται ότι είναι και σε κατάσταση λειτουργίας και υπογεγραμμένο από τον Wozniak. Φαίνεται ότι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης το αγόρασε τη δεκαετία του 1980 και το κράτησε από τότε.

Άλλες συλλογές της Apple που διατίθενται σε δημοπρασία περιλαμβάνουν τον Steve Jobs Ανακοίνωση Apple-1 εντοπίστηκε. Η διαφημιστική αφίσα με τη γραφή του Τζομπς άλλαξε χέρια για 176.000 δολάρια. Ανήκει επίσης στην εταιρεία που υπογράφουν οι Jobs και Wozniak. μια παλιά επιταγή 135.000 $ λέγεται ότι πουλήθηκε.

Συχνά παρατηρείται ότι τα προϊόντα της Apple πωλούνται σε δημοπρασία. Για παράδειγμα, τον περασμένο μήνα, το πρώτο iPhone, ακόμα σε ζελατίνη, πουλήθηκε σε εκπληκτική τιμή. Πρωτότυπο iPhone, 158.644 $ πωληθεί.

Τι πιστεύετε λοιπόν για αυτό το θέμα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.