Το παιχνίδι Iron Man αναπτύχθηκε με το Unreal Engine 5

Το παιχνίδι Iron Man αναπτύχθηκε με το Unreal Engine 5

20 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Η EA Motive έδωσε μια συναρπαστική ενημέρωση για την ανάπτυξη του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού Iron Man, επιβεβαιώνοντας ότι το παιχνίδι θα προετοιμαστεί με το Unreal Engine 5. Σε μια ανάρτηση ιστολογίου, η EA Motive εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το Unreal Engine 5 θα προσφέρει την ιδανική πλατφόρμα για δημιουργικές ομάδες για να παράγουν κάτι πραγματικά εξαιρετικό.

Η ανάπτυξη του παιχνιδιού Iron Man θα ξεκινήσει σύντομα

Αυτό τοποθετεί το παιχνίδι Iron Man μεταξύ παιχνιδιών όπως το Black Myth: WuKong, το Tekken 8 και το The Witcher Remake, τα οποία χρησιμοποιούν όλα αυτόν τον κινητήρα αιχμής. Το Lords of the Fallen ήταν ένας από τους πρώτους μεγάλους τίτλους που εκμεταλλεύτηκαν τις δυνατότητες αυτού του κινητήρα.

Το παιχνίδι Iron Man

Μετά το αναγνωρισμένο από τους κριτικούς Dead Space Remake νωρίτερα φέτος, η EA Motive είναι πλέον πλήρως επικεντρωμένη στο να ζωντανέψει το Iron Man. Ωστόσο, αξίζει επίσης να επισημάνουμε ότι το παιχνίδι βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και μπορεί να χρειαστούν μερικά χρόνια για να κυκλοφορήσει.

Το αφεντικό της Marvel, Kevin Feige:

Το αφεντικό της Marvel, Kevin Feige: «Δεν έχουμε τελειώσει ακόμη την κορυφή του παγόβουνου».

Ο επικεφαλής του Marvel Cinematic Universe, Kevin Feige, λέει ότι υπάρχουν πολλά για την προσαρμογή των κόμικς για τη μεγάλη οθόνη.

μοτίβο EA, «Είμαστε ακόμα στη φάση της προπαραγωγής και αφιερώνουμε τον χρόνο μας για να διασφαλίσουμε ότι θα δημιουργήσουμε την καλύτερη δυνατή βάση για ανάπτυξη. «Αλλά ήδη βρίσκουμε πολλές ευκαιρίες για να εξερευνήσουμε την ιστορία, το σχέδιο και το gameplay του Iron Man και είναι συναρπαστικό να βλέπουμε αυτή τη φαντασία να ζωντανεύει». είπε.

Η EA Motive δημιούργησε ένα «Community Board» για τον Iron Man, ένα νεύμα στην προσέγγισή τους στο Dead Space. Αυτή η ομάδα ενθουσιωδών του Iron Man θα παρέχει πολύτιμη ανατροφοδότηση σε όλο το ταξίδι ανάπτυξης.

Ντεμίρ Αδάμ

Το παιχνίδι Iron Man αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2022 ως μια “ολοκαίνουργια εμπειρία δράσης-περιπέτειας για έναν παίκτη” και θα είναι το πρώτο από τα τρία βιντεοπαιχνίδια Marvel που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει από την EA, πιο γνωστή ως εκδότης της FIFA (τώρα FC ) και το Battlefield.

Χάρη στις προηγμένες δυνατότητες του Unreal Engine 5 και τις αφοσιωμένες προσπάθειες της ομάδας ανάπτυξης, το παιχνίδι Iron Man είναι έτοιμο να προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία στους θαυμαστές του εμβληματικού υπερήρωα. Τι σκέφτεσαι? Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στα σχόλια.