Το πρόβλημα να μην μπορείτε να αποφασίσετε τι να παρακολουθήσετε έχει τελειώσει: η λειτουργία αποθήκευσης του YouTube!

Το πρόβλημα να μην μπορείτε να αποφασίσετε τι να παρακολουθήσετε έχει τελειώσει: η λειτουργία αποθήκευσης του YouTube!

8 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Το YouTube, η πιο δημοφιλής πλατφόρμα βίντεο στον κόσμο, εισάγει νέες δυνατότητες. Σήμερα, ανακοινώθηκε μια νέα δυνατότητα για την πλατφόρμα. Με αυτή τη νέα δυνατότητα, το YouTube άρχισε να δοκιμάζει ένα κουμπί για το άνοιγμα τυχαίων βίντεο. Σε τι χρησιμεύει λοιπόν αυτό το χαρακτηριστικό; Εδώ είναι οι λεπτομέρειες!

Το YouTube φέρνει τυχαία λειτουργία βίντεο!

Δημοφιλής πλατφόρμα προβολής βίντεο Youtubeαναπτύσσει πολλές δυνατότητες για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη. Αυτές οι λειτουργίες στοχεύουν να διασφαλίσουν ότι οι χρήστες περνούν πιο άνετα στην εφαρμογή. Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό εμφανίστηκε πρόσφατα.

Το πρόβλημα του να μην μπορείς να αποφασίσεις τι να παρακολουθήσεις έχει τελειώσει!  Λειτουργία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας YouTube!

Το να μην μπορείτε να αποφασίσετε τι θα παρακολουθήσετε στο YouTube είναι ένα από τα μεγάλα προβλήματα που έχουν οι χρήστες. Πολλοί άνθρωποι ξοδεύουν ώρες αναζητώντας βίντεο μόνο για αυτόν τον λόγο. Η πλατφόρμα είναι μια δυνατότητα που θα εξαλείψει αυτό το πρόβλημα. τυχαίο βίντεο φέρνει λειτουργικότητα.

Το σχέδιο του YouTube αποτυγχάνει: με καλύτερους αποκλεισμούς διαφημίσεων...

Το σχέδιο του YouTube αποτυγχάνει: με καλύτερους αποκλεισμούς διαφημίσεων…

Το YouTube, το οποίο ενίσχυσε τα μέτρα του κατά των αποκλεισμών διαφημίσεων, έλαβε μια απροσδόκητη απάντηση. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες…

Κοιτάζοντας τα στιγμιότυπα οθόνης που προκύπτουν, το YouTube «Δεν μπορείτε να αποφασίσετε τι να παρακολουθήσετε;» Μετακινήστε κάτι. Φαίνεται ότι ορισμένοι χρήστες έχουν προσθέσει την ειδοποίηση στην εφαρμογή τους. Εκτός από αυτήν την ειδοποίηση, εμφανίζεται ένα μαύρο μήνυμα στην εφαρμογή. εικονίδιο αναπαραγωγής βίντεο Είναι επίσης δυνατό να δούμε ότι έχει προστεθεί.

Με αυτό το εικονίδιο αναπαραγωγής, οι χρήστες θα μπορούν να παρακολουθούν ένα τυχαίο βίντεο κατά την περιήγησή τους στο YouTube. Αρχικά, δηλώθηκε ότι αυτό το κουμπί θα ήταν μόνο για Shorts. Ωστόσο, με τις τελευταίες πληροφορίες μεγάλα βίντεο Αποδείχθηκε ότι αυτό επιτρέπει επίσης την επιτήρηση. Επιπλέον, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πώς θα εμφανίζονται τα βίντεο στον χρήστη. Ωστόσο, υποστηρίζεται ότι τα βίντεο που προβλήθηκαν στο παρελθόν θα δημοσιευτούν.

Το πρόβλημα του να μην μπορείς να αποφασίσεις τι να παρακολουθήσεις έχει τελειώσει!  Λειτουργία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας YouTube!

Από την άλλη πλευρά, αποκαλύφθηκε ότι η πλατφόρμα εργαζόταν σε αυτή τη δυνατότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ένας χρήστης του Reddit ανέφερε ότι είδε αυτό το κουμπί τον Μάιο. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε θα φτάσει το χαρακτηριστικό. Ωστόσο, φαίνεται ότι η λειτουργία θα είναι πολύ χρήσιμη για όσους δεν μπορούν να βρουν τίποτα να παρακολουθήσουν.

Λοιπόν, τι γνώμη έχετε για τη δυνατότητα τυχαίου βίντεο του YouTube; Πιστεύετε ότι αυτό θα είναι χρήσιμο; Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων!