Το πρώτο τρέιλερ για το Scott Pilgrim Takes Off έφτασε

Το πρώτο τρέιλερ για το Scott Pilgrim Takes Off έφτασε

15 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Το New York Comic Con είναι εδώ. Το επόμενο έτος θα γιορτάσει την 20η επέτειο των κόμικς του Scott Pilgrim. Μεταξύ της νέας προσαρμογής κινουμένων σχεδίων του Netflix και της 20ής επετείου του κόμικ το επόμενο έτος, θα είναι μια μεγάλη στιγμή για τους θαυμαστές του Scott Pilgrim. Το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση ήρθε από το Netflix. Το Netflix έδωσε μια νέα προοπτική στη νέα του προσαρμογή κινουμένων σχεδίων της βασικής σειράς του Brian Lee O’Malley. Το πρώτο τρέιλερ για το Scott Pilgrim Takes Off έχει συναντήσει το κοινό. Ιδού οι λεπτομέρειες…

Έφτασε το πρώτο τρέιλερ για το Scott Pilgrim Takes Off!

Οι λάτρεις των anime εδώ! Το Netflix επαναφέρει στη ζωή μια άλλη γενιά νοσταλγίας. Ζωντανεύει ένα κλασικό κόμικ με την κινούμενη ταυτότητα του. Οι θαυμαστές των κόμικ δεν πρέπει να μείνουν πίσω. Επειδή ο O’Malley διασκεύασε πιστά το Scott Pilgrim Takes Off στα κόμικς.

Ο Σκοτ ​​Πίλγκριμ απογειώνεται, Inu-Oh , Devilman Crybaby , Η Ιαπωνία βυθίζεται Είναι κινουμένων σχεδίων από το Science Saru, το ιαπωνικό στούντιο που ιδρύθηκε από τον Masaaki Yuasa/Eunyoung Choi, ο οποίος βρίσκεται πίσω από τον Masaaki Yuasa/Eunyoung Choi και πολλά άλλα. Σχεδόν κάθε μέλος του καστ από την ταινία του Έντγκαρ Ράιτ του 2010 επιστρέφει για να εκφράσει τους χαρακτήρες τους.

Το Netflix ανοίγει το δικό του κατάστημα ψυχαγωγίας!

Το Netflix ανοίγει το δικό του κατάστημα ψυχαγωγίας!

Το Netflix θα ανοίξει το δικό του κατάστημα ψυχαγωγίας. Η γιγάντια πλατφόρμα, που έχει εκατομμύρια συνδρομητές σε όλο τον κόσμο, θα δημιουργήσει το δικό της brand.

Ναι, σε αυτή την περίπτωση, οι λάτρεις των anime θα πάρουν μια βαθιά ανάσα. Γιατί ποιος δεν είναι στο καστ; Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Satya Bhabha, Kieran Culkin, Chris Evans, Anna Kendrick, Brie Larson, Alison Pill, Aubrey Plaza, Brandon Routh, Jason Schwartzman, Johnny Simmons, Mark Webber, Mae Whitman και Ellen Wong εκ νέου όλοι οι ρόλοι τους. επιστρέφει για να ζήσει ξανά.

SDNshiftdelete.net

Μέσα από αυτό το anime, τα κόμικς του O’Malley ζωντανεύουν πραγματικά και είναι φτιαγμένα με αγάπη. Μιλάμε και για το casting μιας ταινίας σχεδόν 14 ετών. Είναι όλοι καλά ξεκούραστοι και έτοιμοι να πάνε σπίτι τους. Υπάρχουν επίσης πολλές εκθαμβωτικές μικρές οπτικές αλλαγές που θα ενθουσιάσουν τους θαυμαστές.

Ο Σκοτ ​​Πίλγκριμ απογειώνεται, Ξεκινά η ροή του στο Netflix στις 17 Νοεμβρίου. Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας στα σχόλια.