Το ταμείο δημιουργών TikTok τελειώνει, το ταμείο δημιουργικότητας φτάνει – SDN

Το ταμείο δημιουργών TikTok τελειώνει, το ταμείο δημιουργικότητας φτάνει – SDN

8 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Το ταμείο δημιουργών TikTok πρόκειται να τελειώσει. Το Ταμείο Δημιουργών προσέλκυσε δημιουργούς περιεχομένου που πέτυχαν υψηλούς αριθμούς ακολούθων στο TikTok. Ως εκ τούτου, οι παραγωγοί περιεχομένου έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν χρήματα στο TikTok. Το νέο TikTok Creativity Fund θα αντικαταστήσει αυτό το πρόγραμμα.

Το Creativity Fund αντικαθιστά το Creator Fund για να κερδίσετε χρήματα στο TikTok

Οι δημιουργοί περιεχομένου διαμαρτύρονται ιδιαίτερα για το ταμείο δημιουργών TikTok. Η TikTok, από την άλλη, έλαβε υπόψη της όλη την κριτική και ενήργησε υπέρ του Ταμείου Δημιουργικότητας. Ωστόσο, όπως και το Ταμείο Δημιουργών, το Ταμείο Δημιουργικότητας θα ισχύει μόνο σε ορισμένες χώρες.

Όπως γνωρίζετε, το ταμείο δημιουργών που παρέχει την ευκαιρία να κερδίσετε χρήματα μέσω του TikTok είναι ανοιχτό μόνο σε χρήστες των ΗΠΑ. Ομοίως, το TikTok Creator Fund θα είναι ανοιχτό σε μέλη που διαμένουν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το Content Creators Fund επικρίθηκε ιδιαίτερα για την προσφορά μιας τυπικής πληρωμής.

Δημιουργία εσόδων Tiktok, κεφάλαια δημιουργών tiktok, παραγωγοί περιεχομένου tiktok, κεφάλαια δημιουργικότητας tiktok

Ακόμα κι αν το περιεχόμενό σας έχει μεγάλο αριθμό προβολών, οι παραγωγοί περιεχομένου TikTok συνήθως χρεώνουν με βάση τον αριθμό των συνδρομητών και τις συνολικές προβολές. Πλατφόρμες όπως το YouTube και το Instagram έχουν αρχίσει να προσφέρουν καλύτερους όρους πληρωμής στους δημιουργούς περιεχομένου, ανοίγοντας το δρόμο για το TikTok Creator Fund.

Υπό αυτή την έννοια, το TikTok ισχυρίζεται ότι θα προσφέρει στους δημιουργούς περιεχομένου την ευκαιρία να κερδίσουν πολύ υψηλότερα έσοδα μέσω του Ταμείου Δημιουργικότητας. Δεν γνωρίζουμε ακόμη τι είδους μορφή θα προσφερθεί με αυτήν τη νέα μορφή.

Κάποιες θυσίες είναι απαραίτητες: Το WhatsApp αυξάνει την ασφάλειά σας, αλλά…

Κάποιες θυσίες είναι απαραίτητες: Το WhatsApp αυξάνει την ασφάλειά σας, αλλά…

Το WhatsApp υφίσταται μια αύξηση της ασφάλειας που θα μειώσει την ποιότητα των κλήσεων. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες για το θέμα…

Αναμένεται ότι οι δημιουργοί περιεχομένου θα αμείβονται περισσότερο για τα πλέον δημοφιλή βίντεο TikTok. Και εδώ, όπως και στο YouTube, είναι επίσης δυνατό να δοθεί περισσότερο μερίδιο στους παραγωγούς περιεχομένου μέσω της διαφήμισης.

Το TikTok ανακοίνωσε την προθεσμία για το Δημιουργικό Ταμείο ως τις 16 Δεκεμβρίου 2023. Μετά από αυτήν την ημερομηνία, θα τεθεί σε λειτουργία το TikTok Creativity Fund. Όσοι είναι ήδη μέρος του Creator Fund θα έχουν την ευκαιρία να μεταβούν στο Creativity Fund. Τα νέα μέλη πρέπει να έχουν 10.000 συνδρομητές και πάνω από 100.000 προβολές τις τελευταίες 30 ημέρες.

Είναι περίεργο εάν αυτό το νέο πρόγραμμα Creativity Fund, που εισήχθη για τη δημιουργία εσόδων του TikTok, θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες. Πιστεύετε ότι αυτή η δυνατότητα TikTok θα πρέπει να ανοίξει στην Τουρκία; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.