Το AI Visual Creation έρχεται στο YouTube Music

Το AI Visual Creation έρχεται στο YouTube Music

25 Οκτωβρίου, 2023 0 By admin

Μουσική Youtube υπηρεσία που ανήκει στην Google Youtube Κυκλοφόρησε το 2015 από. Spotify Η αντίπαλη υπηρεσία ψηφιακής μουσικής της έχει αρχίσει να φημίζεται τους τελευταίους μήνες με τα νέα χαρακτηριστικά της και έχει κερδίσει εκατομμύρια νέους χρήστες.

Ένα χαρακτηριστικό που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη προστίθεται τώρα στην εφαρμογή, η οποία ενημερώνεται συνεχώς για να ανταγωνίζεται. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στους χρήστες να ρωτήσουν “τι χρειαζόταν;” » με έκανε να πω. Εδώ είναι οι λεπτομέρειες της καινοτομίας…

Καλά νέα για όσους δεν μπορούν να βρουν φωτογραφία εξωφύλλου για τη λίστα αναπαραγωγής τους στο YouTube Music! Εδώ είναι το νέο χαρακτηριστικό

Το YouTube ανακοίνωσε τη νέα λειτουργία YouTube Music με την ανακοίνωση που έγινε στην επίσημη σελίδα του ιστολογίου. Αυτή η δυνατότητα που τραβά την προσοχή σάς επιτρέπει να δημιουργείτε φωτογραφίες εξωφύλλου για λίστες αναπαραγωγής με δυνατότητα AI.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρέχονται, η δυνατότητα δημιουργίας εξωφύλλων playlist με τεχνητή νοημοσύνη έχει προσφερθεί για δοκιμαστικούς σκοπούς σε αγγλόφωνους χρήστες των ΗΠΑ. Δεν είναι ακόμη γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει και σε άλλες χώρες εκτός από την Τουρκία. Οι προβλέψεις κάνουν λόγο για τους επόμενους μήνες.

Είσαι χαρούμενος ή λυπημένος;  Το YouTube Music εισήγαγε νέες λειτουργίες ατμόσφαιρας!

Είσαι χαρούμενος ή λυπημένος; Το YouTube Music εισήγαγε νέες λειτουργίες ατμόσφαιρας!

Το YouTube Music, μια από τις δημοφιλείς πλατφόρμες για όσους θέλουν να ακούσουν μουσική, παρουσιάστηκε μπροστά στους χρήστες του με 5 νέα φίλτρα διάθεσης.

Δεν είναι σαφές από ποιο μοντέλο εικόνας λαμβάνει βοήθεια αυτή η λειτουργία με τεχνητή νοημοσύνη, αλλά πιθανότατα είναι το Google Imagen, το οποίο ανήκει στην Google. Αυτό το μοντέλο ζωγραφικής έχει ξεχωρίσει με την παραγωγή επιτυχημένων έργων στο παρελθόν.

Καλά νέα για όσους δεν μπορούν να βρουν φωτογραφία εξωφύλλου για τη λίστα αναπαραγωγής τους στο YouTube Music!  Εδώ είναι το νέο χαρακτηριστικό

Πώς να δημιουργήσετε ένα εξώφυλλο λίστας αναπαραγωγής YouTube Music με τεχνητή νοημοσύνη;

  • Βήμα 1: Συνδεθείτε στην εφαρμογή YouTube Music.
  • 2ο βήμα: Εισαγάγετε τη λίστα αναπαραγωγής για την οποία θέλετε να δημιουργήσετε εξώφυλλο.
  • Βήμα 3: Πατήστε το εικονίδιο με το μολύβι, που σημαίνει επεξεργασία της λίστας αναπαραγωγής.
  • Βήμα 4: Πατήστε το εξώφυλλο της λίστας αναπαραγωγής.
  • Βήμα 5: Επιλέξτε μια κατηγορία για να δημιουργήσετε μια εικόνα.
  • Βήμα 6: Περιμένετε να εμφανιστεί η εικόνα εξωφύλλου.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Θα χρησιμοποιήσετε τη νέα δυνατότητα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.