Το Apple Vision Pro αναβλήθηκε!  Εδώ είναι η αναμενόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας

Το Apple Vision Pro αναβλήθηκε! Εδώ είναι η αναμενόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας

19 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Η Apple έγινε καυτό θέμα στον κόσμο της τεχνολογίας όταν παρουσίασε το Vision Pro στην εκδήλωση World Developers Conference (WWDC 2023) που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούνιο. Το Vision Pro, για το οποίο έχουμε λάβει πολλές διαρροές έκτοτε, προκαλεί επίσης περιέργεια με την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Apple Vision Pro θα είναι τον Μάρτιο του επόμενου έτους

Μια νέα λεπτομέρεια προέκυψε σχετικά με το σετ μικτής πραγματικότητας, το οποίο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2024. Σύμφωνα με τον Mark Gurman, ο οποίος έκανε όνομα με τα νέα της Apple που αποκάλυψε, η Apple πιστεύει ότι ο τίτλος δεν είναι ακόμη έτοιμος.

Ημερομηνία κυκλοφορίας VisionPro

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρέχονται, το Apple Vision Pro θα αντιμετωπίσει καθυστέρηση 2 μηνών. Η Gurman ανακοίνωσε την κυκλοφορία της στα μέσα Μαρτίου 2024. Η συσκευή, η οποία θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά στις Ηνωμένες Πολιτείες, αναμένεται να είναι διαθέσιμη στην παγκόσμια αγορά έως τα τέλη του 2024.

Αποκαλύφθηκε το νέο χρώμα του Apple Watch!

Αποκαλύφθηκε το νέο χρώμα του Apple Watch!

Το αναμενόμενο μαύρο χρώμα θα μπορούσε να φτάσει στο μοντέλο Apple Watch Ultra 2! Λεπτομέρειες για το θέμα των χρωμάτων, για το οποίο συζητιέται πολύ τον τελευταίο καιρό, υπάρχουν στα νέα μας…

Από την άλλη πλευρά, πιστεύεται ότι πολλοί λόγοι θα μπορούσαν να εξηγήσουν αυτή την αναβολή. Το Vision Pro είναι αυτή τη στιγμή η πρώτη προσπάθεια της Apple και δυστυχώς, υστερεί σε ορισμένες πτυχές. Οι συσκευές που χρησιμοποιήθηκαν στις δοκιμές αναφέρεται ότι προκάλεσαν πόνο στον αυχένα και πονοκεφάλους. Εκτιμάται ότι η εταιρεία που συνεχίζει τις εργασίες της για το θέμα αυτό χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο.

Ημερομηνία κυκλοφορίας VisionPro

Όταν κοιτάμε προηγούμενες διαρροές, γνωρίζουμε ότι το μοντέλο έχει ερωτηματικά σε πολλά σημεία, από την τιμή του μέχρι τον αριθμό παραγωγής του. Ο τεχνολογικός γίγαντας είχε θέσει στόχο πωλήσεων ενός εκατομμυρίου μονάδων τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του. Ωστόσο, οι αναφορές που εμφανίζονται υπολείπονται πολύ αυτού του αριθμού. Το Vision Pro θα πουλήσει 150.000 μονάδες τον πρώτο χρόνο του.

Τι πιστεύετε για αυτό το πρόβλημα; Μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στην ενότητα σχολίων.