Το Ark: Survival Ascended πέτυχε ρεκόρ πωλήσεων σε 2 εβδομάδες

Το Ark: Survival Ascended πέτυχε ρεκόρ πωλήσεων σε 2 εβδομάδες

17 Νοεμβρίου, 2023 0 By admin

Το Ark: Survival Ascended, το ριμέικ Unreal Engine 5 του Studio Wildcard του αρχικού Ark: Survival Evolved, σημείωσε σημαντική επιτυχία στο Steam, πουλώντας μεγάλο αριθμό αντιτύπων τις πρώτες δύο εβδομάδες κυκλοφορίας του. Snail Publisher, Inc., ιδιοκτήτης του Studio Wildcard. κήρυξε το λανσάρισμα επιτυχημένο και τόνισε ότι αυτή ήταν μόνο η αρχή του ταξιδιού του παιχνιδιού.

Το Ark: Survival Ascended πούλησε 600.000 αντίτυπα στο Steam

Παρόλο που το παιχνίδι ανέβηκε γρήγορα στην κορυφή της λίστας των παιχνιδιών με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στο Steam κατά την κυκλοφορία του, οι παίκτες αντιμετώπισαν προβλήματα απόδοσης που επηρέασαν τη συνολική εμπειρία του παιχνιδιού. Επί του παρόντος, το Ark: Survival Ascended έχει “μικτή” βαθμολογία αξιολόγησης χρηστών Steam 56 %.

SDNshiftdelete.net

Το Studio Wildcard αναγνωρίζει αυτά τα ζητήματα βελτιστοποίησης και εργάζεται ενεργά για την επίλυσή τους με διορθώσεις για τη βελτίωση της εμπειρίας αναπαραγωγής.

Το Ark: Survival Ascended πρόκειται να κυκλοφορήσει σε Xbox και PlayStation στα τέλη Νοεμβρίου. Ωστόσο, ορισμένοι θαυμαστές παραμένουν δύσπιστοι λόγω καθυστερήσεων στα προηγούμενα ανακοινωθέντα παράθυρα κυκλοφορίας.

Η Ubisoft άκουσε τους παίκτες του Assassin's Creed Mirage: αυτή η δυνατότητα έρχεται!

Η Ubisoft άκουσε τους παίκτες του Assassin’s Creed Mirage: αυτή η δυνατότητα έρχεται!

Η Ubisoft άκουσε την απαίτηση των παικτών του Assassin’s Creed Mirage για τη λειτουργία New Game Plus και ανακοίνωσε πότε θα προστεθεί η δυνατότητα στο παιχνίδι.

Αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει από την κυκλοφορία, το Studio Wildcard δεσμεύεται να βελτιώσει το παιχνίδι και να επιλύσει ζητήματα που αναφέρονται από τους παίκτες. Παρά τα αρχικά αυτά εμπόδια, ο εκδότης εξέφρασε την εμπιστοσύνη του για τις δυνατότητες του παιχνιδιού για μακροπρόθεσμη επιτυχία.

Η δημοτικότητα του Ark: Survival Ascended στο YouTube και στο Twitch είναι επίσης αξιοσημείωτη, καθώς ήταν το παιχνίδι με τη μεγαλύτερη ροή στο YouTube μέσα σε 24 ώρες από την κυκλοφορία του και ένα από τα έξι παιχνίδια με τις περισσότερες μεταδόσεις στο Twitch, με περισσότερα από 5,6 εκατομμύρια λεπτά παρακολούθησης την ημέρα της κυκλοφορίας του . .. τραβηγμένο.

τόξο: υψηλή επιβίωση

Η Escargot, Inc. δήλωσε ότι ήταν ικανοποιημένη με την απόδοση της Ark σε αυτές τις πλατφόρμες και ήταν πεπεισμένη ότι το παιχνίδι θα συνεχίσει να προσελκύει την προσοχή ενός ευρύτερου κοινού σε όλο τον κόσμο, ειδικά με τις πολυαναμενόμενες εκδόσεις κονσόλας.

Η επιτυχία στο Steam και η θετική ανταπόκριση στις πλατφόρμες ροής υποδεικνύουν ένα ισχυρό γράφημα για το Ark: Survival Ascended και οι προγραμματιστές εργάζονται ενεργά για να εξασφαλίσουν μια πιο ομαλή και πιο ευχάριστη εμπειρία για τους παίκτες με συνεχείς ενημερώσεις και ενημερώσεις κώδικα. Τι σκέφτεσαι? Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στα σχόλια.